Je weekendkapsel: een slechte haardag repareren

 
Anonim

door Shannon Farrell 3 jaar geleden

Het is een ervaring die zo universeel is dat het net zo goed een wet kan zijn: je wordt wakker op zaterdagochtend na een geweldige vrijdagavond, alleen om te ontdekken dat je een rotdag hebt. Wakker worden met slecht haar vertaalt zich niet alleen in meer tijd in de badkamer, het kan ook een serieuze druk uitoefenen op je goede humeur, en wie heeft dat in het weekend nodig? In plaats van bang te zijn voor je run-amok-lokken, probeer dan eens een van deze verbazingwekkende, volledig gemakkelijke kapsels. Ze zijn er zeker van dat ze je slechte haardag repareren - en waarschijnlijk je weekend in het algemeen.

In plaats van bang te zijn voor je run-amok-lokken, probeer dan eens een van deze verbazingwekkende, volledig gemakkelijke kapsels. Ze zijn er zeker van dat ze je slechte haardag repareren - en waarschijnlijk je weekend in het algemeen.

Gevlochten pony

Voor een onhandelbare pony trekt een eenvoudige Franse vlecht ze weg van het gezicht. Maria Menounos gaf de look een subtiele draai met drie vlechten. Als de rest van je haar ook niet ordelijk is, trek de rest dan in een lage paardenstaart.

Foto: Michael Tran / Getty Images

Strakke paardenstaart
Wanneer gek haar toeslaat, is de eenvoudigste oplossing rechtzetten, omdat het veel gemakkelijker is om textuur te verwijderen dan om textuur te herstructureren die al chaotisch is geworden. Gebruik een licht serum of olie om het haar zachtjes in een lage paardenstaart, zoals Jamie Chung 's, glad te strijken en dan de staart recht te trekken.

Foto: Jason Merritt / Getty Images

Crown Braid
Camouflage kroeshaar met een getextureerde crown braid zoals Rashida Jones 's. De textuur in de vlecht maakt dat natuurlijke vliegjes er opzettelijk uitzien. Vlecht twee delen haar achter de oren en trek ze over de bovenkant van het hoofd, vast op hun plaats.

Foto: Jason LaVeris / Getty Images

Strakke knoop
Sla het rommelige broodje over en style een gladde topknoop die in plaats daarvan niet wijkt (zoals Jaime King 's). Hoe strakker de knoop, hoe minder onderhoud gedurende de dag.

Foto: Frazer Harrison / Getty Images

Dubbele textuur
Onhandelbare textuur is de laatste paar seizoenen een hoofdbestanddeel van de catwalk geworden. Amber Heard laat een gemakkelijke manier zien om het te temmen: breng een lichte olie aan op de middenschacht van het haar en laat de rest vrij rondlopen.

Foto: Steven A Henry / Getty Images

Twisted Knots
Laat Tina Fey 's ingewikkelde updo je inspireren voor een eenvoudige stijl. Pak een centimeter of twee haar, draai en speld in de achterkant van het hoofd en ga door totdat al het haar is teruggetrokken. De stijl is stevig zodat hij niet beweegt, en hij is funkier dan een eenvoudige knot of een Franse twist.

Foto: Jason Merritt / Getty Images

Gevlochten paardenstaart
Trek je haar in een strakke gevlochten paardenstaart zoals Victoria Justice . In plaats van rechttrekken, breng een gladde mousse aan, zodat de lokken niet bewegen.

Foto: Frazer Harrison / Getty Images

"Anything goes" Updo
Wanneer al het andere faalt, moet je een slechte haardag opzettelijk laten lijken. Trek het haar lukraak omhoog, zoals dat van Diane Kruger, en laat de doorgangen en textuur hun natuurlijke loop volgen. Vergeet de vetgedrukte lip niet om een ​​beetje toe te voegen om de look in balans te brengen.

Foto: Rommel Demano / Getty Images

Retro Digital Watches zijn Trending