Je moet de reactie van Beyoncé op Jay-Z zien die haar mid-song onderbreekt en haar bang maakt

 
Anonim

door Jason Pham 4 maanden geleden

Foto: Kevin Mazur / Getty Images voor Parkwood Entertainment.

Wanneer Beyoncé optreedt, kan niets haar karakter doen breken - niet een niesbui, niet haar oorbloeding, geen reusachtige fan die haar haar opzuigt. Laten we dat eigenlijk aanpassen. Bijna niets kan haar karakter doen breken. Dat is bijna haar man Jay-Z.

Tijdens een recent concert op hun On The Run II Tour, bracht Beyoncé een cover van "Young Forever" uit Jay-Z's album The Blueprint 3 uit 2009. Toen ontving ze een onwelkome verrassing: haar man onderbrak haar en maakte haar bang. Een video voor het moment liet zien dat Beyoncé een prachtige toon uit het couplet over de engelachtige tokkelen van harp zingt wanneer, vanuit het niets, Jay-Z 'mooi' roept. Beyoncé kijkt hem vervolgens geschrokken aan voordat hij lacht en verder gaat met het nummer.

MEER: 8 Relatable Times Beyoncé bewees dat zij totaal menselijk was

Natuurlijk ging het moment viraal op Twitter, waarbij veel BeyHive-leden de grauwe stem van Jay-Z vergeleken met stripfiguren, zoals Courage the Laffe Dog en Old Man Jenkins van SpongeBob Squarepants . Anderen riepen Jay-Z eenvoudigweg omdat ze een mooi moment verwoestten voor zowel Bey als de menigte.

MEER: 11 Power Suits om te winkelen na het bekijken van de nieuwe muziekvideo van Beyoncé

Beyoncé zag er niet zo van van slag dat Jay-Z haar onderbrak. Maar laten we gewoon een manier zien om te zien wat ze hem in ruil daarvoor aandoet.

Gepromoveerde verhalen