Je wilt BFF's zijn met de Hosts of Podcast 'Another Round'

 
Anonim

door Cady Lang 3 jaar geleden

Dinsdagen zijn nog nooit mijn favoriete dag van de werkweek geweest. Ze zijn niet vol strijd zoals maandag, maar ik heb nauwelijks de affectie voor hen die ik doe voor donderdagen of vrijdagen. Maar nu, dankzij de "Another Round" -podcast van Buzzfeed, kijk ik uit naar mijn dinsdagochtenden, want dan vallen hun nieuwe afleveringen uiteen.

Afbeelding: Another Round

Als iemand die feitelijk heeft betaald om al haar uren wakker te blijven op het internet, volg ik de gastheren van de show, Heben Nigatu en Tracy Clayton, al jaren op Twitter omdat hun tweets net zo grappig zijn als inzichtelijk.

Toen ik echter dit voorjaar eenmaal naar 'Another Round' begon te luisteren nadat ik op dit tijdschema veel tweets over mijn tijdlijn had gezien, wilde ik de beste vrienden zijn met deze vrouwen. Hun podcast behandelt onderwerpen van identiteitspolitiek tot popcultuur en alles daartussenin (inclusief maar niet beperkt tot eekhoorns, Drake, baby's en heel slechte grappen.)

De naam van de show, 'Another Round', komt van het feit dat de gastheren bourbon drinken terwijl ze de podcast maken, die hen alleen meer geliefd maakt. Hilarische escapades volgen vaak (spoiler alert: er is een sectie genaamd "Drunken Debates" en het is precies hoe het klinkt, wat GLORIOUS is) en het laatste segment laat de dames een "andere ronde" kopen voor iemand of iets dat hen die week heeft geïnspireerd, of het nu een peuter is die "No Flex Zone" of het nieuwste album van Kendrick Lamar zingt.

De podcast is meestal voorzien van een gast, van wie ik het meest geobsedeerd ben - Roxane Gay, Brandy en Chris Hayes, om er maar een paar te noemen, maar de echte loting zijn de gastheren zelf, die niet-gediplomeerd en openhartig zijn, vooral wanneer het komt aan kwesties van ras en geslacht. Als kleurige vrouw kan ik je niet vertellen hoe bemoedigend het is om Nigatu en Clayton te horen zeggen over kwesties als micro-agressies op het werk en fatsoenspolitiek, terwijl ze tegelijkertijd met evenveel openhartigheid en eerlijkheid de popcultuur aanspreken.

Speel deze dinsdag, terwijl je teruggaat naar de werkweek, je af op "Another Round". Het is attent, het is verfrissend en het is ook zo leuk.