Je zult Taylor Swift letterlijk niet herkennen op deze tijdschriftomslag

 
Anonim

door Perrie Samotin 4 jaar geleden

Taylor Swift ziet er altijd hetzelfde uit. Nu, we zeggen niet dat 'hetzelfde' noodzakelijkerwijs gelijk staat aan 'slecht', maar het is een feit dat ze daarbovenop stapelt met Jennifer Aniston als een ster die zelden afwijkt van een kenmerkende blik. In feite - behalve de incidentele verschuiving tussen blonde schouderlengte haar en lob - hebben we Swift al jaren niet meer zien afdwalen van haar matte huid, rode lippen, zijn pony en retro-outfits. Daarom zijn we een beetje geobsedeerd door de nieuwe cover van het tijdschrift "Wonderland".

T-Swift gefotografeerd door Thomas Whiteside voor Wonderland

Op de cover van het november / december nummer - hits hits donderdag 13 november - ziet Swift er vrijwel onherkenbaar uit dankzij een mix van gebronsde, met dauw bedekte huid, ongedaan gemaakt haar dat merkbaar nat (en donkerder!) Is, dikke, gestanste wenkbrauwen en haar natuurlijke sproeten doorzien. Zelfs de witte trui is een leuke afwisseling van haar standaard retro gestreepte shirts of schattige gewassen.

Kortom, ze ziet er jong en cool uit, wat een vereiste is voor popsterren. En aangezien ze alle sporen van haar landwortels met de uitgave van "1989" vernietigde - de eerste poging van de 24-jarige tot pure, onvervalste pop - zo zou ze moeten kijken. We hebben het gevoel dat er een hele nieuwe Taylor op het punt staat te verschijnen en eerlijk gezegd zijn we meer dan klaar.

Denk je dat Taylor Swift haar kenmerkende uiterlijk voorgoed zou moeten afschudden? Geluid hieronder!