Yale Dropout Claire Danes Snags High Honor Van Harvard

 
Anonim

door Spencer Cain 7 jaar geleden

Claire Danes krijgt gewoon alles, toch? Hoewel ze na twee jaar uit Yale is gestopt om zich fulltime op haar ontluikende acteercarrière te concentreren, heeft Claire het heel goed gedaan voor haarzelf, wat ik helemaal op prijs stel om met Jared Leto op My So-Called Life uit te komen .

Natuurlijk heeft ze een ster in een paar onvergetelijke films die ik waarschijnlijk niet meer weet (en regelmatig kijk - Brokedown Palace, wie dan ook?), Maar ze heeft ook een aantal edelstenen gemaakt. In de afgelopen jaren ontving ze buitensporige lovende kritieken. Ze nam een ​​Emmy mee naar huis voor haar rol als Temple Grandin, de autistische vrouw die het vee slacht dat iets minder brutaal was, en ze wandelde onlangs met een Golden Globe weg voor haar rol op Homeland .

Nu wordt ze nog verder geëerd. The Hasty Pudding Theatricals, opgericht in 1795 aan de universiteit van Harvard, zal haar de prijs voor Woman of the Year op Jaunary 26 in Cambridge presenteren. De Man van het Jaar moet nog aangekondigd worden, maar de kans is groot dat het weer een beroemdheid met een hoog wattage zal zijn (onze stem gaat naar Joseph Gordon-Levitt ). Julianne Moore en Jay Leno waren de eer van vorig jaar.

Claire is een geweldige actrice en heeft duidelijk wat uithoudingsvermogen. Eerdere vrouwen van het jaar waren onder meer Anne Hathaway, Scarlett Johansson en Renee Zellweger . Niet slecht gezelschap, toch?

Gepromoveerde verhalen