Waarom Zendaya zich niet meer verkleed voor Halloween

 
Anonim

door Jason Pham 6 dagen geleden

Foto: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic.

Halloween 2018 zag talloze iconische beroemdheidskostuums, van Kourtney Kardashian als Ariana Grande tot Rita Ora als Post Malone tot Joe Jonas als Sansa Stark. Maar er was één ster die opvallend ontbrak: Zendaya.

Dus wat geeft het? Haat de 22-jarige Halloween? Is ze gewoon geen tijd meer kwijt? Om de lucht op te ruimen, nam de Spider-Man: Homecoming- ster zelf Twitter op om uit te leggen waarom ze zich dit jaar niet verkleedde en waarom fans haar in de toekomst waarschijnlijk niet meer aankleden. In een tweet van woensdagavond legde Zendaya uit dat ze een grote fan van Halloween is, maar gewoon niet houdt van verkleden vanwege hoe vaak ze kostuums draagt ​​als acteur.

"Zie je, de misvatting is dat ik Halloween niet leuk vind

.

Ik hou van Halloween, ik hou er gewoon van om anderen te zien aankleden. Ik kleed me aan voor de kost

.

Ik ben goed lol, "tweette ze.

MEER: 37 Must-See Celebrity-kostuums uit Halloween 2018

Dat betekent echter niet dat Zendaya zich nooit heeft verkleed voor Halloween. In 2013 verkleedde ze zich als '00s zanger, Aaliyah. In de jaren erna is ze vermoord als een zombiekoningin, Cleopatra en een zwangere dienstmaagd uit The Handmaid's Tale . Ze is al eerder aangekleed, maar verwacht niet dat ze in de toekomst alles zal doen.

Tommaso Boddi / WireImage.

MEER: Iconische Celebrity Hair and Makeup Moments om deze Halloween opnieuw te creëren

Natuurlijk verkleedden vele acteurs, zoals Nina Dobrev (die zich verkleedde als een letterlijke babyster van A Star Is Born ) en Bella Thorne (die zich verkleedde als de Bruid van Chucky), zich nog steeds voor Halloween, dus fans waren niet precies het excuus van Zendaya kopen. Dat is wanneer Zendaya haar volgende reden heeft verzonnen: luiheid. "Geef toe dat je lui bent en gaat", tweet een fan naar haar. "Dat ook, reageerde Zendaya.

Hé, ze is tenminste eerlijk.