Waarom je thuis blowout niet werkt

 
Anonim

door Molly Carroll 5 jaar geleden

Het is altijd een strijd geweest om dat perfect, vers uit de salon klapband te krijgen terwijl je thuis bent. Het is nooit zo glanzend of springerig, hoe hard we het ook proberen. Terwijl we op zoek waren om erachter te komen hoe onze getalenteerde haarstylisten erin slagen ons matte haar om te zetten in shampoo-achtige lokken, ontdekten we enkele redenen waarom onze thuisoutlet ons niet de gewenste resultaten geeft. Hieronder acht tips om je thuis perfect te krijgen.

Niet al je conditioner uitwassen: als je de conditioner in je haar laat zitten, zal er residu achterblijven dat uiteindelijk je haar zal verzwaren en je blowout zal verpesten.

Gebruik een baddoek om overtollig water te verwijderen: gebruik een oud t-shirt om overtollig water uit je haar te verwijderen. De zachtheid en zachtheid van het t-shirt vergeleken de handdoek en helpen kroezen te minimaliseren, waardoor je haar gladder en zijdezacht wordt.

Geen gebruik van een hittebeschermingsgel: het gebruik van een hittebeschermer of stylingcrème beschermt niet alleen je haar tegen stylingtools, maar het helpt ook je haar te ontwarren en glans te geven.

Het föhnmondstuk niet gebruiken: Probeer het pijpje op uw droger te plaatsen voor glanzender, slanker haar. Als u het mondstuk naar beneden richt tijdens het drogen van uw haar, voorkomt u kroezen en helpt het uw haarschubben te verzegelen, waardoor er gezonder uitziend haar ontstaat.

Je haar niet in secties verdelen: het drogen van je haar met een ronde borstel in kleinere delen geeft je meer controle en helpt je om een ​​meer gepolijste look te krijgen. Hoe kleiner de secties, des te beter de uitbarsting (hoewel kleinere secties onvermijdelijk langer duren).

Niet aan de voorkant beginnen: veel mensen beginnen hun haar achterin te drogen, maar de voorstukken zijn het belangrijkst. Zorg ervoor dat je eerst de voorste delen van je haar droog blaast voordat je armen moe worden, want dat zijn de stukken die iedereen als eerste ziet.

Niet proberen rollers: voeg klittenbandrollers toe aan de bovenste, voorste delen van je haar nadat ze zijn gedroogd. Dit zorgt ervoor dat het haar volumineus blijft tijdens het afkoelen en ondergaan, waardoor het haar de extra veerkracht krijgt die het nodig heeft.

Een sterke haarspray gebruiken. Draai je haar ondersteboven en sluit je blowout af met een flexibele haarspray, niet met een sterke hold, waardoor dingen stijf en hard kunnen worden. Het gebruik van een fijne nevel haarlak zal je klapband blokkeren terwijl je je haar toestaat om beweging en lichaam te behouden.

Afbeelding via Istock Photo