Waarom jezelf eruitzien is absoluut een ding deze modeweek

 
Anonim

door Victoria Moorhouse 4 jaar geleden

Imaxtree

Verwerp de dagen niet wanneer je niet genoeg tijd hebt om je haar te wassen, föhnen en krullen of iets meer aan te brengen dan een heldere, bedaapte (maar hydraterende) lippenbalsem. De trend van "natuurlijke schoonheid" (of, met andere woorden, er precies zo uitzien als uzelf) verdwijnt niet snel. Terwijl sommige ontwerpers vetgedrukt waren met ingewikkelde vlechtjes of dingen opzette in termen van oogschaduw, grafische voering en nailart (zoek in Libertine of Tracy Reese en je zult zien), backstage op de New York Fashion Week, was er een merkbare herhaling gebruik van nauwelijks-daar make-up, haar dat leek alsof het net aan de lucht was gedroogd of, nog beter, thuis werd gedaan.

Het is belangrijk om te onthouden dat "make-up zonder make-up" heel anders is dan deze trend, omdat de laatstgenoemden bekend zijn dat ze moeilijk te bereiken zijn en vaak een heleboel producten kosten. De baan lijkt echter op minimale producten en onconventionele, ontspannen of niet-bestaande processen. Dit kan heel goed een argument zijn voor waarom baantrends nog nooit MEER draagbaar zijn geweest dan nu. Zie hieronder voor een paar voorbeelden van waar en hoe deze trend op de startbaan is verschenen.

Hoed haar
Op de Prabal Gurungshow creëerde kapper Paul Hanlon voor Bumble and bumble een kapsel dat leek op hoe je haar eruit zou zien na het uitdoen van een hoed, met een platte bovenkant en een iets naar achteren vallende golf. Om dit te doen, legde Hanlon uit dat ze het haar deden, de textuur veranderden in iets meer gedaan en vervolgens die textuur met een straalspray vernietigden om er wat natuurlijke kanten aan te geven zonder dat het TE TE VER verweken leek. Hoed haar op de landingsbaan? We zijn erin geïnteresseerd.

Ongedaan gemaakte golven met een persoonlijke aanpak
De haarbenadering bij de Tory Burch-show, die werd geïnspireerd door de vrouwen van de late jaren 60 en de vroege jaren 70, is de exacte definitie van er uitzien als jezelf, omdat er geen definitief proces werd gebruikt om de ongedaan gemaakte golven en textuur te krijgen waar de modellen debuteerden de landingsbaan. Haarstylist Eugene Solomon legde uit dat geen model hetzelfde was en dat ze een persoonlijk gevoel gebruikten in het haar van de modellen. "Het is een losheid en koelte. Niets speciaals - iedereen is heel anders. Dat is wat er mooi aan is. Ze zien er cool uit en ze zien eruit als zichzelf, maar ze zien eruit alsof ze samen uitgaan, "legde hij uit.

Lived-in make-up
De make-up bij Tory Burch, terwijl een beetje meer geüniformeerd, nam een ​​ongedaan gemaakte, geleefde aanpak ook. Na het aanbrengen van de neutrale, chocoladekleurige schaduwen, vroeg make-upartiest Diane Kendal modellen om hun ogen te wrijven (iets wat we de hele dag doen) om het dat deconstruerende uiterlijk te geven.

Unieke kroesvrije golven
Het spelen van haarpersoonlijkheid was dit jaar ook een ding bij Coach. "Bij Coach verliet ik het haar zo natuurlijk mogelijk en speelde het echt de individuele persoonlijkheden van de meisjes op. Veel van de shows willen dit seizoen de persoonlijkheden van de meisjes behouden - ze willen geen legers, "legt Redken Global Styling-directeur Guido uit van de look die hij tijdens de New York Fashion Week creëerde. Deze specifieke show bevatte een glanzende, pluisvrije en getextureerde golf die aan de lucht was gedroogd. De rest van het proces omvatte het maken van een zijdeel en het draaien van redken's moving ability 05 stylingcrème door het haar om fly-aways weg te nemen.

Girl On-the-Go Hair
De kapsels die modellen bij de allereerste presentatie van Banana Republic droegen, zijn twee die je waarschijnlijk in het echt snel hebt gemaakt. Met inbegrip van een getextureerde lage paardenstaart en een ongedaan gemaakte golf met één kant achter het oor, moesten de twee looks een "girl on the go" -sfeer afgeven.

Vlekkerige oogmake-up
Visagist James Vincent voor MEHRON Makeup gebruikte designer Charlotte Ronson zelf voor de make-upinspiratie bij haar NYFW-presentatie, die bestond uit een natuurlijke huid, een vlekkerig smokey-oog en een lip met flush pigment. "De look is een soort 'ochtend na' gezicht, " legde hij uit van zijn werk. Deze creatie was bedoeld om er onvolmaakt uit te zien, maar gaf nog steeds die Charlotte Ronson gave meisjessfeer af. Een basisproduct, twee oogschaduwtinten, voering, een wenkbrauwproduct, een afwerkingspoeder en een lipcrème werden samengesteld om deze look te creëren. Klinkt niet te ver weg van je ochtendroutine, toch?

Getextureerd haar met natuurlijke uiteinden
Het was de eerste keer dat de modellen van Jason Wu ooit met hun haar naar beneden de landingsbaan afliepen, maar dat deden ze op een echte en ontspannen manier. Hairstylist Odile Gilbert voor Kérastase Paris legde uit dat ze voor golven gingen met een subtiel sexy gevoel dat geen volume op de kruin en natuurlijke uiteinden had. Op nat haar voegde Gilbert Kérastase Spray à Porter Buildable Texture Spray en geföhnd haar toe met een diffuser. Daarna scheidde ze haar en krulde alleen het middendeel van het haar - niet de wortels of de uiteinden. Om de look af te maken, voegde ze er een textuurspray aan toe, streek met haar vingers door het haar en bracht een haarspray aan voor een lichte hold.

Geen stichting
"Er was een hele toffe meid die geen make-up droeg, en als ze make-up opdroeg, droeg ze absoluut geen foundation. Ze voelden zich rauw, "vertelt Maybelline, de make-upkunstenares Yadim van de op Sofia Coppola geïnspireerde make-up, tijdens de openingsceremonie van dit jaar. Met deze blik raakte Yadim niet eens de fundering aan, maar gebruikte hij in plaats daarvan een primer om de huid van de modellen een beetje glans te geven. Ze creëerden zelfs een faux-dark cirkeleffect, om het uiterlijk te geven dat het model een beetje moe was, met een taupe schaduw die lichtjes werd aangebracht onder het oog.