Wie moet 'The Voice' winnen? Weeg nu!

 
Anonim

door Julie Gerstein 5 jaar geleden

Na 12 weken zijn de controverses "The Voice" geslonken van 16 artiesten tot de laatste drie, en Tessanne Chin, Will Champlin en Jacquie Lee deden nog een laatste keer om de stemmen van Amerika te winnen. Ieder reproduceerde hun auditiesong, zong een nummer met hun respectievelijke coaches (Tessanne en Will zijn op Team Sexiest Man Alive Adam Levine en Jacquie is op Team Christina Aguilera ) en voerden vervolgens een laatste nummer uit om de avond te beëindigen. (Rechters Cee Lo Green en Blake Shelton - die de afgelopen drie jaar op rij won - werden beiden uitgeschakeld in vorige rondes).

Maar toch! Terug naar de uitvoeringen. Hoe hebben ze gisteravond gedaan? Hieronder de drie solo-uitvoeringen van de finalist:

Tessane Chin- "I Have Nothing"

Het kost veel cajones om Whitney Houston te dekken, want er is veel meer dat fout kan gaan dan goed kan gaan. Maar Tessane heeft dit eigenlijk perfect gedaan.

Jacquie Lee - "And I'm Telling You"

Little Jacquie Lee heeft een enorme stem en het nummer 'Dreamgirls' van Jennifer Hudson was een goede manier om dat te laten zien. We zijn voortdurend verbaasd dat zo'n enorme stem van zo'n klein meisje kan komen.

Will Champlin- "Everything I Do (I Do It For You)"

Will heeft deze earworm van een nummer met gemak behandeld, hoewel het moeilijk is om te zeggen of het kiezen van een van de meest herkenbare nummers op deze planeet voor of tegen hem zal werken. Hoe dan ook, hij heeft een volledig radiovriendelijke stem die zeker een lange carrière zal hebben.

Dus vertel je ons: Wie denk je dat vanavond "The Voice" moet winnen?