Wie is Katherine Webb: 5 dingen die u moet weten over het model

 
Anonim

door Perrie Samotin 5 jaar geleden

We hebben de laatste tijd gemerkt dat de naam Katherine Webb overal blijft opduiken overal waar we kijken, en terecht: De schoonheidskoningin en model raakten verloofd op zondag met haar oude vriend AJ McCarron, 23, een voormalige quarterback van de Universiteit van Alabama op weg naar May's NFL-diepgang.

WIJ ZIJN ENGAGEDDD !!! @ 10AJMcCarron pic.twitter.com/f1abwtv9Fo

- Katherine McCarron (@_KatherineWebb) 29 maart 2014

De echte reden dat de meeste mensen de 24-jarige kennen - of in ieder geval degenen die sport volgen - is te wijten aan de nationale aandacht die ze ontving tijdens de BCS National Championship Game-uitzending 2013, waarin de omroeper Brent Musburger rondzwierde over Webb toen een camera concentreerde zich op haar in de tribunes. Musburger verwees naar haar als een "mooie dame" en "mooi" en grapte tegen zijn uitzendpartner, voormalige quarterback Kirk Herbstreit "Jullie quarterbacks krijgen alle mooie vrouwen."

De opmerkingen over haar uiterlijk leken vrij onschuldig, maar het begon iets, met sommige mensen die de presentator van seksisme beschuldigden. Onnodig te zeggen dat dit Webb veel publiciteit bood en de inwoner van Georgia begon te praten over het incident op ochtendtelevisie en op verschillende radioshows.

Een make-up zonder Instagram-opname. (Foto: Instagram / @ _ KatherineWebb)

In het belang van het op de hoogte houden van iedereen die het waard is om te weten, zijn hier 5 dingen die u moet weten over Katherine Webb.

1. Ze is een optochtmeisje
In 2007 stond Webb in de top 15 van de titel van Miss Georgia USA. Ze werd in 2012 tot Miss Alabama USA gekroond en eindigde vervolgens in de top 10 van de Miss USA 2012-competitie.

2. Ze had een fastfood-optreden
Zelfs na haar wedstrijden, werkte Webb bij Chick-fil-A in Columbus, Georgia als trainingsdirecteur.

Foto: Instagram / @ _ KatherineWebb

3. Het Musberger-incident versterkte haar volgzaamheid van sociale media en online aanwezigheid
Na het tv-incident steeg de Twitter-opvolging van Webb van ongeveer 2.000 naar meer dan 175.000, inclusief LeBron James . De volgende dag was de uitdrukking 'AJ McCarron-vriendin' een van de hoogste trendingvoorwaarden van Google, met meer dan 1 miljoen zoekopdrachten.

4. Donald Trump en Sports Illustrated hebben haar opgemerkt
Begin 2013 - toen iedereen zoemde over haar - vroeg Donald Trump aan Webb om rechter te worden bij zijn Miss USA-verkiezing, en zij werd gekozen om te verschijnen in de editie 2013 van Sports Illustrated Swimsuit.

Webb en McCarron (Foto: Instagram / @ _ katherinewebb)

5. Ze verscheen op die reality-duikwedstrijd
Nog een resultaat van de Musberger-clip? Webb landde een plek op de competitieve duik reality-show van "Splash" ABC. Ze trok zich terug in de vijfde week als gevolg van een rugblessure.