White House Correspondents 'Dinner: onze top 5 looks

 
Anonim

door Alyssa 8 jaar geleden

Niet dat we dat al waren, maar iedereen is vooral trots vandaag Amerikaan te zijn na de aankondiging dat een Amerikaans team van speciale troepen succesvol was in zijn missie om Osama Bin Laden te doden. President Barack Obama moet op zaterdagavond behoorlijk gestoord zijn geweest tijdens het diner tijdens het diner in het Witte Huis, hoewel hij de bonen niet over deze nieuwigheid heeft laten overspoelen door een menigte van A-lijsten uit de rijken van politiek, media en entertainment voor een goede lach en blijkbaar een geweldige mode. We hebben onze top vijf looks van de avond gekozen (minus de FLOTUS die duidelijk de taart neemt) en laat het ons weten als je het eens bent met onze keuzes! Ga figuur, bijna allemaal zijn ze rood, wit of blauw.

Anna Paquin 's pruimen eenschouderige Herve Leroux godinnenjurk was onberispelijk getailleerd en vleiend.

Ok, dus het zwarte Versace-jurkje van Mila Kunis ziet eruit alsof het van denim is gemaakt, vooral met de medaillons en zakdetails, maar ze had geen betere jurk voor haar figuur kunnen kiezen. Meisje ziet er heet uit .

De levendige blauwe kleur van de kolomjurk van Rashida Jones was zowel showstoppend als patriottisch! De perfecte combinatie voor een Witte Huis-functie.

Brooklyn Decker zag er onberispelijk uit in deze rode, strapless Giambattista Valli-japon en ik sterf nog steeds over dat kapsel.

Nina Dobrev van de Vampire Diaries droeg een etherische Dolce & Gabbana-jurk die gelijkmatig zoet en sexy was.

De koninklijke bruiloftsgasten waren ook erg goed, we kiezen onze 5 faves