Welke kleding om te hangen, welke kleren om te vouwen: herfsteditie

 
Anonim

door StyleCaster

350 aandelen

3 jaar geleden

Denk er niet aan om deze zijden blouse te vouwen. (Foto: Topshop)

Ophangen of folden? Het is een vraag die we allemaal op een bepaald moment hebben gesteld, vooral als het gaat om items als jeans, breisels en tees. In het belang van het houden van uw herfstkleed helder, hier is een snelle vouw-of-hang gids.

HANGEN

Zijden, 100% katoen, rayon, satijn en fluwelen blouses. Dit is een goed idee: plaats altijd blouses op hangers met een stevige grip. (Fluwelen slimline hangers zijn levensveranderend: ze zijn sterk en ze creëren een overvloed aan waardevol onroerend goed in je kast.) Als je button-downs ophangt, zorg dan dat de bovenste knop goed zit - dit houdt de kraag tegen het ontwikkelen van vervelende vouwen.

Broeken en broeken. Gebruik clips om deze gasten in de taille of de zoom te hangen (zodat ze verticaal in je kast hangen), of vouw ze langs de vouw en vouw ze over de balk van een hanger.

Jurken en jumpsuits . Hang uw jurken en jumpsuits altijd verticaal op hangers op, tenzij ze zwaar verfraaid zijn.

Jassen (leer, suede, dons), overjassen en blazers. Blazers en vrijetijdsjassen kunnen worden opgehangen aan een beugel met normale grip, maar zware jassen zullen het het beste doen op een hanger met een gebogen pak, die hun gewicht aankan en hun vorm behoudt.

Jurkrokken. Aangerimpelde rokken, zijden rokken, suède rokken en leren rokken moeten worden opgehangen in de taille met geknipte hangers.

VOUWEN

Truien. Zelfs met slimline kleerhangers, zullen wol, kasjmier en angora rekken wanneer ze worden opgehangen, dus het is altijd het beste om je truien te vouwen om hun vorm te behouden. Dat gezegd hebbende, als je weinig ruimte op de plank hebt, vouw je trui een halve keer en leg je hem over de balk van een hanger.

Casual rokken. Denimrokken of dikgebreide rokken kunnen op een plank worden gevouwen of over de bar van een hanger worden gehangen.

Zware broek. Jeans, koorden, leren beenkappen, ladingen: deze zijn dik genoeg zodat plooien niet tot kreuken leiden.

Versierde avondjurken. Losjes vouwen van een avondjurk houdt zijn vorm beter dan opknoping als het zware verfraaiingen heeft. Schuif het niet gewoon op een plank: wikkel het losjes in papieren zakdoek en bewaar het in een doos.

T-shirts. Vouw alle T-stukken met korte mouwen en lange mouwen op.