Whaaaat: Miley Cyrus en Liam Hemsworth kunnen echt samen terug zijn

 
Anonim

door Perrie Samotin 3 jaar geleden

(Getty Images)

In 2013 leek het alsof je Google Chrome niet kon openen zonder een hysterische kop te zien over een nieuw geseksualiseerde Miley Cyrus en haar beefcake-y verloofde Liam Hemsworth . Ze waren aan, ze waren weg, ze - snik! - volgde elkaar op Twitter, hij verliet haar voor een Mexicaanse actrice, ze was betrokken bij Jared Leto, de lijst gaat maar door.

Het paar brak het officieel af in september van dat jaar, en hoewel ze duidelijk niet anders hadden kunnen zijn, waren fans verwoest. Ik ben echt heel erg boos. En blijkbaar was dat ook Miley, die naar verluidt haar dramatische, vaak met de lippen synchrone volkslied "Wrecking Ball" schreef over de Aussie-acteur. Nou, het ziet er naar uit dat de bal misschien de andere kant op geklommen heeft, want een nieuw rapport beweert dat de voormalige tortelduifjes het opnieuw hebben geschopt.

Volgens Daily Telegraph van Sydney werden de zanger, 22 en de ster van Hunger Games, 25, gezien als kussen en gezellig worden in Australië tijdens het Falls Music Festival in Byron Bay op zaterdag 2 januari. Festivalgangers vroegen het paar snel om sociale media, wat betekent dat het helemaal waar moet zijn, toch?

Miley en Liam ontmoetten elkaar in 2010, terwijl ze The Last Song filmden, en Hemsworth stelde 2013 voor met een Neil Lane verlovingsring van 3, 5 karaat, en brak het af net toen Cyrus zich emancipeerde van haar Hannah Montana- imago.

Toch leken deze twee altijd een connectie te hebben. "Je wordt verliefd op wie je verliefd wordt, " vertelde Hemsworth aan Men's Fitness November. "Je kunt nooit kiezen. Ik vermoed dat sommige mensen net iets meer bagage bij zich hebben. Ik bedoel, kijk - we waren samen vijf jaar. Ik denk niet dat die gevoelens ooit zullen veranderen. En dat is goed want dat bewijst me dat het echt was. Het was niet alleen een smoes. Het was echt een belangrijk onderdeel van mijn leven en zal dat altijd blijven. "

Oké genoeg praten, kunnen deze twee het al officieel maken?