The Weird Ways People gaan akkoord met de zomertijd

 
Anonim

door Hannah Hickok 2 jaar geleden

Foto: Getty Images

Het einde van de zomertijd, die plaatsvindt op zondag 6 november, is het ergste. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het op nationaal niveau geobserveerd om 'de uren van het daglicht aan te passen aan de tijd dat de meeste mensen wakker zijn en erover zitten', aldus National Geographic, die meldt dat het de mogelijkheid heeft om auto-ongelukken en criminaliteit te verminderen. Toch lijkt het een stuk om te beweren dat het gunstig is om de zon op te laten komen en een uur later in de winter op te zetten. Ik bedoel, het is moeilijk genoeg om onszelf uit bed te pellen op winterochtenden, wetend dat de frigiditeit wacht, maar voeg daar totale en volledige duisternis aan toe en het is bijna onmogelijk.

Ik ben niet alleen in mijn daglichtbesparing (en eindeloze) angst: in een nieuw onderzoek onder 1.100 Amerikanen van The Finally Light Bulb Company zei 49 procent van de mensen dat ze het niet leuk vonden om een ​​uurtje daglicht kwijt te raken. (Geen shit!) 63 procent voelt zich ook slaperiger en 25 procent voelt zich meer lusteloos nadat de klokken zijn teruggekeerd. Dubbele ugh.

MEER: 7 Beste gratis zorg-apps voor vrouwen

Het stijlvolle huis

Het lijkt erop dat we allemaal onze eigen manieren hebben om de negatieve bijwerkingen van zomertijd - en het einde ervan - het hoofd te bieden. Anders dan een uur later in bed te blijven liggen - vrijwel de enige zilveren voering die ik kan bedenken over het terugdraaien van de klokken - lijkt het erop dat de favoriete afleiding van de Amerikanen televisie kijkt (59 procent zegt dat dit hun go-to is). Begrijpelijk: een marathon "Revenge" of "Scandal" is een niet te falen manier om binnenshuis aantrekkelijker te maken. 40 procent decoreert voor de feestdagen om hun humeur op te pikken; 34 procent las een boek; 36 procent bouwde "gezellige vuurtjes"; en 17 procent drinkt een glas wijn (shout-out naar New Yorkers, die hier de hoogste score haalt).

Sommige mensen nemen hun toevlucht tot meer proactieve, op wellness gerichte oplossingen. 18 procent van de Amerikanen zegt dat hun manier van werken een goede training is. (Indrukwekkend.) 24 procent kookt een favoriete maaltijd; 17 procent herschikt het meubilair; 13 procent neemt een bubbelbad; en 4 procent belt met hun therapeuten

.

Alle lovenswaardige en constructieve manieren om om te gaan met de ellende veroorzaakt door het einde van zomertijd. Je kunt ook mijn persoonlijke favoriet proberen: wijn lezen en drinken terwijl je in bad bent - omdat je soms een multitasking-drievoudige bedreiging van feel-good-plezier nodig hebt om met de zomerse blues om te gaan.

MEER: 10 natuurlijke, door experts goedgekeurde manieren om de griep te verslaan