Bruiloft schoonheid Inspiratie voor herfst

 
Anonim

door Molly Carroll 5 jaar geleden

De herfst kan kort aanvoelen, maar alles wat daarbij komt kijken is verbluffend. De heldere lucht, blauwe luchten en heldere bladeren vormen de perfecte achtergrond voor elke bruiloft. Om mee te gaan met het prachtige landschap, hebben we de beste schoonheid gevonden die je deze herfst kunt proberen tijdens je speciale dag.

Gedempte browns, diepe bourgondische en zachte bessentinten zijn prachtige kleuren om dit seizoen in uw bruidsmake-up op te nemen en we hebben de beste voorbeelden gevonden om u inspiratie te geven. Of je je nu voorstelt om met een kattenoog en een gedurfde lip door het gangpad te lopen, of hebt gedroomd van een meer ingetogen look, we hebben voor iedereen een optie gekozen. Dus, kijk eens naar de diavoorstelling hierboven om een ​​bruids schoonheidinspiratie te vinden om hoofden op je grote dag te draaien!

Meer van Beauty High:
10 Trouwen voor de bruid Tricks vanaf de startbaan
15 bruiloftskapsels voor lang haar
Hoe een bruiloft kapsel te vinden voor uw gezichtsvorm

Gebeeldhouwde wenkbrauwen, een katachtig oog en lange wimpers creëren een sterke, prachtige bruiloftslook. Laat de lippen naakt en de wangen slechts licht geknepen om de focus op de ogen te houden.

Afbeelding via Pinterest, Bron: DressesClothingWomen

Een bruine smokey eye en een nude lip zijn altijd een winnende combinatie voor jouw speciale dag. Met precies genoeg drama en een neutraal palet, is het een look waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Afbeelding via Pinterest: Bron: Jasmina.Pinger.pl

Als je een bruid bent die van bordeaux houdt en in de herfst trouwt, dan is dit het moment om die liefde te uiten en een prachtige wijnrode pruilbuil op je grote dag te dragen.

Afbeelding via Pinterest; Bron: FashionedByLove

Gevleugelde voering en een zachte bessenlip zijn een chique en verfijnde look die nooit uit de mode zal raken.

Afbeelding via Pinterest; Bron: Scrapbook-Melissah

De makeup-make-up zonder make-up is de laatste paar seizoenen een populaire trend geweest op de start-en landingsbanen en het is duidelijk waarom. Een frisse met dauw bedekte huid, oogverblindende schaduw en een subtiel bereik van mascara maken dat elk meisje eruitziet als een porseleinen pop (en wie wil er op hun trouwdag niet uitzien als een porseleinen poppetje?).

Afbeelding via Pinterest; Bron: Modellove

Als je een bruid bent die het liever eenvoudig houdt, is een zacht bruin palet zoals dit hier de perfecte manier om je natuurlijke schoonheid tentoon te stellen.

Afbeelding via Pinterest; Bron: TheAlternativeWife

Als retro glamour meer jouw ding is, ga dan voor een rode lip en gebogen wenkbrauwen. Je wordt meteen getransformeerd in een filmster uit de jaren 40.

Afbeelding via Pinterest; Bron: SwingFashionista

Dit mauve make-uppalet maakt de ultieme romantische look voor elke blozende bruid.

Afbeelding via Pinterest; Bron: Polite-Pandemonium

Shop de shoot: waar je elk stuk kunt vinden uit 31 Days of Style