Kijk Grace Coddington Leer Elettra Wiedemann Hoe Steak en aardappelen te koken

 
Anonim

door Meghan Blalock 5 jaar geleden

Superstylist (en voormalig supermodel) Grace Coddington is een van de meest geliefde personages in de modewereld. Sinds haar coup-filmoptreden in de Vogue- documentaire 'The September Issue' in 2009, heeft ze ook de rest van de wereld gefascineerd. Nu is zij de nieuwste ster die verschijnt op 'Elettra's Goodness', de kookshow van Elettra Wiedemann .

Grace neemt Elettera en haar kijkers mee in haar appartement in New York - dat natuurlijk vol zit met kattenfiguurtjes - om haar te laten zien hoe ze het klassieke Britse gerecht, Grace's 'favoriet om te bereiden voor een etentje', te bereiden, 'biefstuk en aardappelen Dauphinois . Het klinkt veel exclusiever dan het is: het is eigenlijk een stuk vlees gewikkeld in vet, geserveerd met een kant van gegratineerde aardappelen.

"Dit gerecht is waarschijnlijk iets dat elke Vogue- persoon niet zou moeten maken", zegt Grace met haar kenmerkende glimlach. "Omdat het ongelooflijk slecht voor je is. Dit is geen moderatie. "

Bovendien beweert ze op lieflijke wijze dat Vogue is waar ze wil zijn: "Ik hou van mijn werk, ik hou van wat ik doe, " zegt ze. "Natuurlijk hou ik van wat ik doe, anders zou ik Anna niet nog steeds lastig vallen."

Oh, Grace. Bekijk de charmante clip hierboven en geniet van de gastrol van Grace's kat Bart's gast!

MEER OVER STYLECASTER:
Grace Coddington maakt een kat met een volledige omslag voor 'fashion's night out'
Zie Grace On The Cover of Vogue in 1962