Kijk hoe Cushnie en Ochs hun CFDA-schoonheid kiezen met behulp van MAC Cosmetics: Exclusive

 
Anonim

door Perrie Samotin 2 jaar geleden

De 2016 Council of Fashion Designers of America awards zijn bij ons, het jaarlijkse evenement dat de beste ontwerpers van het land eert met een rode loper, een zittend diner, uitvoeringen, prijsuitreikingen en - natuurlijk - een moordenaar afterparty. En hoewel het misschien niet zo hoog op je radar staat als, laten we zeggen, het Met Gala, vertrouw ons als we zeggen dat de CFDA-awards een grote, grote deal zijn. Om schaamteloos neer te dalen in cliché: iedereen die in de industrie is, is aanwezig en verantwoordelijk.

Twee van die vrouwen, Carly Cushnie en Michelle Ochs van het acht jaar oude label Cushnie et Ochs, zullen dit jaar het tapijt in hun eigen ontwerpen lopen - Carly in lavendel en Michelle in goud - maar ze zullen ook een mooie epische schoonheid hebben uitziet. We weten dit omdat we vorige week hebben gelabeld toen de dames de MAC Pro Store in New York City bezochten om zelf hun nachtmake-up te ontwerpen, samen met een MAC-artiest.

Het is duidelijk dat dit vrouwen zijn na ons eigen door schoonheid geobsedeerde hart, want beide hebben besloten de felbegeerde "geen make-up make-up" -voorgevel op te hangen en kozen er in plaats daarvan voor om het met een opvallende paarse lip mee te nemen ("de jurk die ik draag is van onze lente '16 verzameling en we toonden het met een heel donkere lip, dus ik wilde het een beetje opvrolijken, maar toch iets sterk hebben, 'vertelde Cushnie ons) en een aantal serieuze tinten goud (' Mijn visie was vloeibaar goud. Goud alles, alles vloeistof, met mijn make-up die in de jurk mengt. Heel Bond Girl, zei Ochs.)

Gepaste reactie?