Kijk Angie Mar Make Her Buttermilk Fried Chicken Sandwich Recept

 
Anonim

door StyleCaster 3 jaar geleden

Krijt het tot zenuwen, maar het is niet ongebruikelijk om licht te bestellen bij een eerste date-en het avondeten compleet te laten verhongeren. Je gevoelens zijn genoeg om erachter te komen, dus we hadden Angie Mar, de chef-kok van The Beatrice Inn, zorgen voor de afhandeling van wat je zou moeten eten als je thuiskomt: haar gekke populaire karnemelk gefrituurde broodje kip. Bekijk haar in de bovenstaande video opzwepen en volg haar eenvoudige recept hieronder.

Karnemelk Fried Chicken Sandwich

ingrediënten

2 kippendijen zonder botten
Zout en zwarte peper
Bloem voor alle doeleinden
Karnemelk
Koolzaadolie
Honing
Hete saus
witbrood
Mayonaise
2 dikke plakjes heirloom tomaat

Instructions

  1. Strooi kippendijen zonder botten royaal met zout. Smeer de dijen licht in met meel. Doop de gecoate dijen in karnemelk en bak ze elk in meel gekruid met zout en zwarte peper.
  2. Verhit diepe gietijzeren koekenpan op middelhoog vuur; voeg voldoende canola-olie toe om halverwege de zijkanten van de dijen te komen. Voeg de dijen voorzichtig toe aan de koekenpan en bak ze, halverwege halverwege, tot ze goudbruin zijn.
  3. Breng de dijen over op papieren handdoeken om ze af te voeren en bestrooi ze onmiddellijk met zout.
  4. Combineer honing met hete saus naar smaak. Sprenkel het mengsel over de dijen.
  5. Verdeel de mayonaise over twee sneetjes wit brood. Leg bovenaan een plak met beide dijen en de plakjes tomaat. Bedek met de resterende boterham en snijd sandwich diagonaal. Overbrengen op bord en serveren. Maakt 1 boterham.