Wilt u weten of uw werkelijke huis wordt achtervolgd? Daar is een app voor

 
Anonim

door Jasmine Garnsworthy

161 aandelen

3 jaar geleden

Foto: Warner Bros.

Precies op tijd voor Halloween is er een enge nieuwe service die je zal vertellen of je pad spookt. Oké goed, niet precies, maar het zal je vertellen of iemand ooit in je huis is gestorven, en dat is net zo spookachtig.

Met de toepasselijke naam Died In House laat de website je je adres inslaan om een ​​volledig rapport te krijgen waarin staat of er ooit iemand bij jou is omgekomen, de namen van die mensen en de doodsoorzaak. U kunt ook enig inzicht krijgen in de gemelde drugsactiviteit op het onroerend goed, evenals eventuele eerdere brandmeldingen.

De site die werd gelanceerd nadat software-engineer Roy Condrey een nieuw huis had gekocht, besefte niet dat iemand daar eerder was overleden. Persoonlijk is hij naar buiten gekropen, hij heeft Died In House gebouwd om ervoor te zorgen dat mensen in vergelijkbare situaties de gereedschappen hun due diligence doen voordat ze op de stippellijn tekenen.

"Ik ontdekte dat er iemand in mijn huis stierf voordat ik het kocht, ik ging ervan uit dat het onderdeel was van het onthullingsproces, maar kwam er helaas achter dat dit niet het geval was. Ik ontdekte dat de meeste staten geen wetten hebben om een ​​doodsincident in een woning te onthullen, ongeacht hoe het zich heeft voorgedaan, "legt Condrey uit.

Hij heeft gelijk - in de meeste Amerikaanse staten hoeft een overlijden ter plaatse niet aan een potentiële koper te worden onthuld wanneer een huis in de verkoop gaat, en hetzelfde geldt voor huurders.

Maar zelfs als je niet op zoek bent naar een nieuwe plek, biedt 'Died In House' wel wat plezier, als kortlevend, voer voor Halloween-spookverhalen. Denk er eens over na: "The Exorcist, " "Psycho, " "The Conjuring, " even "Beetlejuice" zijn allemaal films gebaseerd op spookachtige activiteiten in Amerikaanse huizen - dus je plaats zou het toneel kunnen zijn van een onverteld horrorverhaal van zichzelf.

Als je een game bent, zal de service je een behoorlijk steile $ 11, 99 kosten, maar dat zou je waarschijnlijk betalen als een makelaar de service aanbiedt voordat hij verhuist, toch? Bezoek de website, voer je adres in en begin je af te vragen of onwetendheid werkelijk gelukzalig is.