Victory Rolls en andere Celebrity-haartrends om deze week te proberen

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

Ben je stiekem op zoek naar nieuwe schoonheidstrends dit voorjaar, maar weet je niet eens waar je moet beginnen? Geen zorgen - ik heb een aantal "must-try" beauty looks voor de week afgerond. Van de startbaan tot de rode loper, ik breng een paar van StyleCaster's favoriete beautytrends die ik triple-dog, dubbel durf om thuis te proberen.

Als het gaat om de nieuwste haartrends, doen we allemaal alsof we inspiratie halen uit de banen, maar laten we eerlijk zijn - het is geen "trend" totdat een beroemdheid het doet. Ik heb onze favoriete recente haartrends en de beroemdheden die ze op de hak hebben genomen afgerond. Van Katy Perry's kleuroefening van Coachella tot het middengedeelte van Elizabeth Olsen, dit zijn de nieuwste trends die ik je deze week wil proberen.

Dus, avontuurlijk voelen? Bekijk de bovenstaande diavoorstelling en vertel me welke look u gaat testen!

Overwinningsrol, bouffant, hoe je dit opvallende kapsel ook wilt noemen, ik vind het een beetje leuk. Het ziet er bijzonder charmant uit met lange krullende lokken.

Foto: fashiongonerouge.com /

Katy Perry is eindelijk van dat vreselijke blauwe haar af en heeft gekozen voor luxueus paars haar. We zijn dol op deze donkere verfspray.

Foto: bellasugar.com /

Samen met de hele "pink hair trend" Ashley Tisdale geverfd de uiteinden van haar haar de heldere tint. En hoewel ik denk dat roze haar een beetje overdreven is, vind ik het wel leuk hoe de kleur donkerroze is, versus een pastel.

Foto: Sipa / MARCOCCHI GIULIO / SIPA

Center-onderdelen lijken tegenwoordig de rage te zijn. Elizabeth Olsen wiegde onlangs de blik met losse golven. Hoe denk je over de look?

Foto: Sipa / Mccune / McMullan / Sipa Press

Zou je ooit je hoofdhuid bestrijken zoals Ke $ sha? Nou, eerst zou je de sectie moeten scheren. Er zijn dus twee grote vragen waar je over na moet denken.

Foto: mtv.com /

Shia LaBeouf is gek: we hebben zijn geweldige illustraties om het te bewijzen