Victoria's Secret Fashion Show te openen met Sci-Fi Wings

 
Anonim

door Jessica 9 jaar geleden

Weet je nog toen we je het overzicht gaven van de nieuwe Victoria's Secret-modellen en de sneak peak van de wonderbeha met diamantkorstjes? Nou, hier is meer opwindend nieuws over de aanstaande Vitoria's Secret-modeshow die op 1 december op CBS uitzendt!

Alessandra Ambrosio zal het pakje gazelle-achtige vixens langs de landingsbaan leiden in al haar glorie, gekleed in een neon-bar en slipjes met sci-fi bijpassende vleugels. Ontwerper Alexander Koutny zegt dat hij werd geïnspireerd door zijn moeder, die een Star Trek- fan was. Volgend pak, achter Ambrosio, zul je getuigen van schoonheden versierd met meer dan alleen slipjes. De meisjes stampen in schouderophalingen, beenwarmers, armwarmers, metalen korsetten en riemen en andere accessoires; maar maak je geen zorgen, het effect van lingerie zal perfect intact zijn voor iedereen om te zien.

De thema's voor dit jaar zijn iets uit een sprookje: Magical Journey, All Aboard, Pink Planet, Enchanted Forest, Romantic Journey en Star Trooper

.

ook al lijkt de magische en romantische reis een beetje overbodig, we weten zeker dat je nog steeds van de show zult genieten!

[De snede]