De trucs die je nodig hebt om te stylen Fijn haar eenvoudig te maken

 
Anonim

door Aly Walansky 4 jaar geleden

Imaxtree

Hoewel velen van ons graag lang, luxueus en mooi commercieel shampoohaar zouden willen hebben, hebben we misschien haar dat rechtvaardig is

.

prima. "De meeste mensen die in mijn stoel gaan zitten, zullen hun excuses aanbieden voor hoe dik hun haar is, zich niet realiserend dat het eigenlijk fijner haar is dat is lastiger om mee te werken, " zegt Liz Dufault, bruidskapper voor Blushing Brides. Hoewel het misschien zijn eigen zak met trucs nodig heeft, kan fijn haar gemakkelijk hanteerbaar zijn, zolang u maar een paar dingen in gedachten houdt:

Gemak op het touperen
Het haar plagen is een geweldige truc, maar je moet het haar hebben om het te plagen. Nooit een backcomb rond de haarlijn of anders zal het gemakkelijk merkbaar zijn en er een puinhoop uitzien, zegt Dufault.

Kies zorgvuldig je stijl
Kies bij het uitkiezen van je kapsel niet iets dat Victoria's Secret-modelhaar nodig heeft om los te laten. Begrijp dat zo mooi als het eruit ziet, het er niet zo uitziet als dunner haar. Ken je grenzen. Kies eenvoudige stijlen die niet al te veel details vereisen, adviseert Default.

Doe het product gemakkelijk
Veel producten zijn gewoon te zwaar voor fijn haar. Als u te veel gebruikt, kan het haar worden verzwaard of kan het er vettig uitzien.

Maar gebruik zeker product
Een lichtgewicht schuimmousse of product dat speciaal is ontworpen om dikker haar te geven, kan wonderen doen voor dun haar. Zorg ervoor dat u zeer spaarzaam gebruikt en begin met het aanbrengen van onderen en werk naar boven toe. Je wilt nooit het grootste deel van het product op de bovenkant of de voorkant van je haar leggen, zegt Dufault.

Wees slim over je stijl
Door je hele hoofd te bleken, kun je niet alleen fijn haar beschadigen, het kan je haar ook een stuk dunner maken als je niet voorzichtig bent. Een paar goed geplaatste lowlights kunnen een hoop dimensie toevoegen en je haar er bedrieglijk dikker laten uitzien. Als het gaat om knippen, kunnen sommige lichte gelaagdheden wonderen doen om te voorkomen dat het haar naar beneden wordt gesleept. Wees voorzichtig, wanneer je met een kleinere hoeveelheid haar werkt, wil je zeker niet te veel aftrekken, anders ziet het er aan de onderkant drassig uit, zegt Dufault.

Bak geen breekbaar haar
Moet je je haar rechttrekken? Gebruik je föhn en gooi het strijkijzer weg. Dun haar is vaak kwetsbaar, dus je hebt ook een goede hittebeschermende spray nodig. Wanneer u een hot tool nodig heeft, zorg er dan voor dat het op een van de lagere instellingen staat, zegt Marlene Montanez van latest-hairstyles.com.

Niet te wassen
Dun haar kan kwetsbaar zijn, dus u wilt het niet te veel wassen. Een geweldige manier om mensen op te winden tussen wasdagen is droge shampoo. Probeer er een met volumeaande dapperheid, zoals Osis Dust It, wat wonderen doet voor het opheffen van wortels, zegt Montanez.

Tijdens het wassen, eerst uw haar nat maken zonder het uit te kammen. Je wilt klitten vermijden die je haar kapot maken, zegt Angelo David Pisacreta van Angelo David Salon.

Slaap voorzichtig
Ga nooit naar bed om een ​​elastiek of een soort clip in je haar achter te laten, zegt Pisacreta. Gebruik een zachte hoofdband, maak zo nodig een losse vlecht om je haar uit je gezicht te houden. Een andere suggestie is om te investeren in een zijden kussensloop.

Weeg het niet weg
"Hoewel ik graag zeg 'nooit iets zeggen', zijn er echt een aantal dingen die je nooit zou moeten doen als je fijn haar hebt, " zegt de beroemdheden-hairstylist Mitch Stone in Los Angeles. Dit houdt in, zegt hij, om nooit zware conditioners te gebruiken, vooral aan de wortels. Gebruik soms alleen shampoo.

Bij dun haar zijn zware haarproducten beslist niet doen. Het enige wat ze doen is je haar wegen, het levenloos maken en onmogelijk stylen. Probeer je huidige conditioner uit te wisselen voor een lichtere conditioner, gebruik hem alleen aan je uiteinden of, gooi hem helemaal weg! Je kunt altijd spritz op een leave-in ontwarrende oplossing na de douche.

Bij het verkrijgen van een nieuwe snit
Vermijd zware lagen, vooral aan de haarpunten. Een beetje gelaagdheid in de kruin is ok, afhankelijk van de persoon en de lengte van het haar, maar te veel zal gaten in de snede maken en de illusie geven van nog dunner haar! "Mijn favoriete snit is een stompe snit een beetje boven schouderlengte. Deze look houdt krullen vast, ziet er geweldig recht uit en is lang genoeg om ook terug te trekken, "zegt Dana McGill, een stylist bij Haven Salon in Minneapolis.