Trucs om een ​​Bourgondische lip voor herfst te verwijderen

 
Anonim

door Molly Carroll 5 jaar geleden

Nu die herfst eindelijk is, is het tijd om die roze, glanzende lippen vaarwel te kussen en hartelijke, bordeauxrode tinten hartelijk te verwelkomen. Dieprode, oxblood en bordeauxrode zijn geweldige lipschakeringen om je te helpen de overgang te maken naar de koelere herfstmaanden en ons dames hier bij BeautyHigh konden niet enthousiaster zijn om deze trend te gaan wiegen. We hebben een paar eenvoudige tips en trucs verzameld om je te helpen dit bourgondische steenbolk dit najaar te dragen, zonder je perfect bleke huid uit te wassen.

1. Exfolieer je lippen

Meng een beetje suiker en olijfolie in een kom en wrijf het mengsel zachtjes op je lippen in cirkelvormige bewegingen. Spoel het mengsel af met warm water en je blijft zitten met kusbare, zachte lippen - perfect om te beginnen met je krachtige lip-applicatie.

2. Conditie lippen

Voordat je een opvallende lipkleur aanbrengt, moet je altijd een lippenbalsem gebruiken om je lippen bevochtigd te houden, of je nu gaat glanzen of mat.

3. Kies de juiste schaduw

Voor dames met een lichte huid, dieprode en bessen werken het best. Middelgrote en donkere huidtinten kunnen verdwijnen met meer intense tinten op de lippen zoals wijn en donker bordeaux. Maar make-up is bedoeld om mee gespeeld te worden - en als je niet zeker weet wat voor toon voor jou werkt, ga dan naar een make-upbalie bij een warenhuis (of je handige Sephora-winkel!) En ontdek het!

4. Breng Lip Liner aan

Breng de lipvoering aan op de buitenrand van uw lippen en zorg ervoor dat u binnen de lijnen blijft. Vul vervolgens uw lippen in met de lipvoering om een ​​basis voor uw lippenstift te maken. Dit zorgt ervoor dat je lipkleur de hele dag blijft hangen.

5. Gebruik een vlak penseel

Breng met een platte lipborstel de bordeauxrode lippenstift aan in het midden van je lippen.

6. Meng de kleur naar buiten

Gebruik de platte borstel nog steeds, werk vanaf het midden van je lippen en verplaats de kleur totdat de hele lip bedekt is.

7. Heldere glans

Breng een heldere glans aan op het midden van je boven- en onderlip voor extra diepte en textuur, als je voor een glanzende look gaat.

8. Maak je teint af

Om te voorkomen dat de rest van je gezicht er bleek uitziet en uitwast, voeg je wat kleur toe aan de wangen met een crème blush in dezelfde kleurenfamilie als je lippenstift.

Afbeelding via Imaxtree