Trendspringen: dit voorjaar dragen we Streaks Of Color

 
Anonim

door Amanda Elser 7 jaar geleden

We kunnen de hele dag op de nieuwste trends uitpakken, maar laten we eerlijk zijn, als het gaat om wat nieuw en relevant is, laten we dat aan jullie over. Je weet welke trends werken en werkt niet op de landingsbaan, dus we zijn constant op zoek naar jullie als trendsetters en smaakmakers. Dat is waar de community-site van StyleCaster voor komt. We hebben de laatste berichten bekeken om te zien welke trends jullie spotten en liefhebben en hebben onze favorieten afgerond om op Beauty High te verschijnen.

Van gedurfde lippen tot strepen van kleuren, deze week leek alles te maken met kleine knaltjes kleur. Of het nu in je haar is of opgenomen in je make-uproutine, de kleur lijkt een duidelijke must voor dit seizoen.

Bekijk hierboven de diavoorstelling om te zien of uw foto's werden getoond en zorg ervoor dat u uw eigen StyleCaster-account maakt, zodat u elke week uw favoriete trends kunt indienen!

Lid van de StyleCaster-community Rachel Eleanor Sutton herinnert ons eraan om nooit oogschaduw te vrezen!

Lid van de StyleCaster-gemeenschap Lauren-Ashley Spencer heeft dit beeld van een gestructureerde jurk en hoekige oogschaduw ingediend, maar waar we echt van houden, zijn de strepen groen in haar blonde bob.

Niets maakt een statement zoals roze haar, zoals lid van de StyleCaster-community Askeroothn volledig begrijpt.

Dingen die we leuk vinden aan deze foto van onze eigen Rachel, ze heeft de perfecte tint blond voor haar bruine huidskleur en twee voor de perfecte roze tint op haar lippen.

Zoals StyleCaster-communitylid Deanna Clevesy begrijpt, als je een neutrale jurk draagt, speel het dan met een krachtige lip!

Wil je roze lippen? In Dramatic Fashion laat ons zien hoe.

Uw ticket voor Coachella: het fotoagenda van SOSUPERSAM