Top 10 dingen om naar uit te kijken naar het Wine & Food Festival in New York City

 
Anonim

door Leah Bourne 6 jaar geleden

Elk jaar wachten fijnproevers met geluierde aandacht naar het jaarlijkse Food Network Wine & Food-festival in New York, nu in het vijfde jaar, om zich te mengen met topchefs, geweldig eten te eten en een paar dingen te leren over trends in eten en drinken . Met zoveel evenementen is het moeilijk om de hoogtepunten bij te houden, dus we hebben het zware werk voor je gedaan. Hier onze topkeuzes van waar je naar uitkijkt tijdens het festival. Houd er rekening mee dat dit een van de weinige keren is dat tweede hulp niet alleen wordt toegestaan, maar ook wordt aangemoedigd. Het festival begint op 11 oktober en loopt tot 14 oktober.
1. Mario Batali en Willie Geist roosteren Anthony Bourdain tijdens een evenement op 11 oktober met een viergangenmenu bereid door Ai Fiori chef-kok Michael White. Menu-items zijn ricotta ravioli, Creekstone Farms Dry aged Strip Steak en Panna Cotta. Nog kwijlen?
2. April Bloomfield, bekend van The Spotted Pig, verwelkomt op 11 oktober een diner met aandacht voor het eten uit haar kookboek, A Girl and Her Pig . Bloomfield is een van de belangrijkste foodie-sterren van de stad, dus verwacht dat dit een hot ticket is.
3. Whole Foods Market organiseert een feest in het Yotel op 11 oktober, georganiseerd door Whoopi Goldberg en Oprah's voormalige chef-kok Art Smith. Het thema van het feest is een ode aan gebraden kip. Het eten van drumsticks met Whoopi mag niet worden gemist.
4. Cocktailgoeroe Andrew Carmellini organiseert op 11 oktober een cocktailavond in de late avond in het Public Theatre. Mixologen Andy Seymour, Justin Noel, Tim Cooper en The Dutch Kills crew zullen allemaal aanwezig zijn (met andere woorden, verwacht te worden uitgevoerd van dit evenement).
5. Rocco DiSpirito organiseert Thrillist's BBQ en The Blue soiree op 12 oktober. Verwacht BBQ, variërend van Koreaans tot Mexicaans, Japans tot Cajun, evenals een "gezond grillen" -station. Gezond of niet, we weten dat het heerlijk zal zijn.
6. Op 12 oktober organiseren Jean-Georges en Marja Vongerichten (ook bekend als Mrs Jean-Georges) een diner samen met een Koreaans BBQ-thema.
7. Op 13 oktober organiseert Marc Mondavi, de mede-eigenaar van Charles Krug, een wijnseminar. Mondavi is een professional, dus ga met een notitieblok en bereid je voor op een paar dingen.
8. Times Talks organiseert een gesprek met Paula Deen. Ga naar Mevrouw Deen horen praten over gezonder zijn deze dagen. Wij voor één willen graag haar geheimen kennen.
9. Het Internationaal Culinair Centrum presenteert een masterclass over bitterkoekjes met François Payard. Wie weet zou je de volgende Laduree na deze les kunnen openen.
10. Hang op 14 oktober af met chef-kok Dale Talde (wiens fusie-restaurant Park Slope golft) en betaal dim sum.
Voor een volledige selectie evenementen van het Food Network New York City Wine & Food Festival en om kaartjes te kopen, ga je naar nycwineandfoodfestival.com.