Top 10 lange kapsels

 
Anonim

door Shannon Farrell 7 jaar geleden

Jennifer Lawrence


Jennifer Lawrence van The Hunger Games had die lange lokken nodig voor de kenmerkende zijvlecht van haar personage. Maar we houden persoonlijk van wanneer deze up-and-comer blond gaat met zachte, piekerige golven. Lang haar neigt meer te breken, dus om achterblijvers op hun plaats te houden, probeer John Freida Touch-Up Flyaway Tamer ($ 5, 99, target.com).
Probeer Jennifer Lawrence's looks in de Makeover Studio!

Foto: Ã, Â © shot / Retna Ltd.

Nina Dobrev


Wie benijdt de lange, vloeiende strengen van The Vampire Diaries ' Nina Dobrev niet, of ze nu beneden zijn of in een ingewikkelde fishtailvlecht? Ze heeft onthuld dat het geheim van haar gezonde haar het resultaat is van advies dat van haar moeder kwam. Gebruik elke derde keer een haarmasker. We houden van het Moroccan Oil restauratieve haarmasker ($ 41, beautycollectie).
Probeer de looks van Nina Dobrev in de Makeover Studio!

Foto: © Michael Tran / Getty Images

Blake Lively


Het valt niet te ontkennen dat de lange gouden lokken van Blake Lively altijd volume hebben! Om zachte golven zoals deze Gossip Girl- ster te krijgen, wikkelt u grote delen droog haar rond een krultang van 1, 5 inch. Spritz met Oribe Dry Texturizing Spray ($ 39, barneys.com) om volumineuze lukrake golven te creëren.
Probeer de looks van Blake Lively in de Makeover Studio!

Foto: © Rabbani en Solimene / Getty Images

Julia Roberts


Julia Roberts staat altijd al bekend om haar lange, sexy haar sinds haar Pretty Woman- dagen. Een truc om te stelen van dit haaricoon: door haar haar in het midden van de première van Mirror Mirror af te splitsen, kleedde ze haar perfect geprimde krullen aan voor een lente-bohemien look.
Probeer de looks van Julia Robert in de Makeover Studio!

Foto: Ã, Â © Byron Purvis / AdMedia / Retna Ltd.

Taylor Swift


Taylor Swift heeft lang perfecte krullen, maar waar we het meest van houden, is dat ze ook zo perfect rechttrekken. Gebruik Trsemm Smoothing Crme ($ 4, 99, ulta.com) voor handdoekdroog haar om die vloeiende textuur te krijgen. Wrijf een paar druppels op de uiteinden om te beschermen tegen breuk.
Probeer Taylor Swift's looks in de Makeover Studio!

Foto: © Frazer Harrison / Getty Images

Shailene Woodley


We houden ervan hoe de Descendants- actrice altijd zulke zorgeloze stukjes golven heeft. Om te recreëren, vlecht je haar de avond ervoor, laat het in de ochtend los en spritz met Aquage Sea Salt Texturising Spray ($ 18, drogisterij.com).
Probeer de looks van Shailene Woodley in de Makeover Studio!

Foto: © Andrew H. Walker / Getty Images

Kim Kardashian


Kim K heeft altijd Rapunzel-achtig haar gehad, maar haar nieuwe stompe pony voegt dimensie en rand toe. Zorg ervoor dat je de pony plat strijkt en bespuit met Ion Dry Shampoo ($ 5, 59, sallybeauty.com) om de glans van de hitte tegen te gaan.
Probeer Kim Kardashian's looks in de Makeover Studio!

Foto: © Denise Truscello / Getty Images

Carrie Underwood


Een truc om te voorkomen dat strengen er slap uitzien, zijn lagen. Carrie Underwood heeft altijd lange lagen door haar haar om het op te vijzelen. We houden ook van haar zachte zijpony die haar lange gezicht complimenteert.
Probeer de looks van Carrie Underwood in de Makeover Studio!

Foto: © Jason Merritt / Getty Images

Maya Rudolph


De bruidsmeisjes actrice ging voor grote, golvende krullen in plaats van haar normaal steil haar voor de 2012 Academy Awards. Wanneer u een krultang gebruikt, spuit dan uw draden met een hittebeschermende spray, zoals de Oscar Blandi Dry Styling Heat Protect Spray ($ 23, macys.com), om de hitte te bestrijden en de glans te verhogen.
Probeer Celebrity Hairstyles in de Makeover Studio!

Foto: © Kevork Djansezian / Getty Images

Demi Lovato


Het is nooit gemakkelijk om lange sloten, zoals Demi Lovato, gezond te houden na herhaalde taken met kleurstoffen die hydraterend haar zijn. Gebruik Avon Advance Techniques Professional Hair Colour ($ 7, 99, shop.avon.com) voor een zachte thuisverftaak die vocht in uw haar houdt.
Probeer Demi Lovato's looks in de Makeover Studio!

Foto: Ã, Â © Jay Valena / Retna Ltd.

Slideshow: onze favoriete koppels die de liefde delen op & offscreen