Tip voor At-Home Roots

 
Anonim

door Admin 10 jaar geleden

Ongeveer een maand geleden kwam een ​​lange tijd cliënt van mij binnen om haar nieuwe groei gekleurd te krijgen. De eerste keer dat ik haar ontmoette zei ze: "Ik leek mijn Feragamo-handschoen verloren te hebben, als je het vindt, laat ik mijn chauffeur het komen ophalen." Ze heeft altijd de juiste tas, de perfecte schoenen en twee keer per week een blow-out - krijg je de foto? De laatste keer dat ze er was, vroeg ze zacht: "Jason, wat kan ik thuis doen om mijn grijs te bedekken, dus ik hoef niet elke drie weken in de salon te zijn?" Op dat moment wist ik dat de recessie eindelijk Manhattan!

Een week of wat daarna was Kate Hathaway (Annie's moeder) in de salon een vergelijkbare vraag aan het stellen. Ze zei: "Jason, ik kom graag naar Ted Gibson voor mijn kleur, maar mijn schema is zo gek dat ik niet de tijd heb om hier elke drie weken te zijn. Wat kan ik doen als ik thuis ben of onderweg ben? "

De eenvoudige oplossing voor beide vrouwen - of het nu een gek tijdschema is of stretchende salonbezoeken om het budget te helpen - Nice 'N Easy Root Touch Up . Ik ben dol op dit product. Er zit net genoeg product in het pakket om je nog een paar weken verder te helpen. Het mengt grijs haar door uw deel en haarlijn (precies waar mensen het zien) en verwerkt in slechts 10 minuten. Je kunt de Easy Angled Brush gebruiken om het product aan te brengen, wat koffie te drinken, je tanden te poetsen en dan onder de douche te springen om het uit te spoelen - ZO GEMAKKELIJK! De kleuren zijn gemakkelijk te selecteren en zijn geformuleerd om de haarkleur na te bootsen die een paar weken op het haar zit. Het beste deel ervan is dat het mijn plan (of colorists) in de salon niet zal beïnvloeden. Het is echt de perfecte oplossing. Heb je het geprobeerd? Vond je het geweldig ???? LMK

Elk product dat ik noem in HUEman Behavior is er één dat ik zelf heb getest en dat in overeenstemming is met de Editorial Ethics Pledge van Daily Makeover.

Gepromoveerde verhalen