Tiger Woods Affair: His Cast of Women

 
Anonim

door Elizabeth 9 jaar geleden

Tiger Woods - De man, de mythe, de legende. Woods is de best betaalde atleet in professionele sporten en heeft het afgelopen jaar alleen al $ 110 miljoen verdiend. Normaal bekend om zijn hechte grip op zijn privacy, moest Woods gisteren op zijn website een verklaring afgeven over zijn auto-ongeluk en geruchten over ontrouw. "Ik heb mijn familie in de steek gelaten en ik heb spijt van die overtredingen met heel mijn hart, " zei Woods.

Elin Nordegren - De vrouw van Wood van vijf jaar zou naar verluidt meer te weten zijn gekomen over meerdere aangelegenheden en Woods hebben aangevallen. Het voormalige model heeft gevraagd om hun huwelijkse voorwaarden volledig opnieuw te bekijken, wat haar eerder $ 20 miljoen zou hebben gegeven na 10 jaar huwelijk.

Jamiee Grubbs - De Los Angeles cocktail serveerster en eenmalig deelnemer aan de Tool Academy van VH1, Grubbs heeft veel gehoord over wat zij beweert een langdurige affaire met Woods was. Ze beweert dat ze foto's, teksten en een voicemail als bewijsmateriaal heeft.

Rachel Uchitel - Hoewel Uchitel wordt aangewezen als degene die Nordegren het eerst ontdekte, ontkent ze dat ze een affaire heeft met de beroemde golfer. De 34-jarige promotor is beschuldigd van het achtervolgen van beroemdheden eerder.

K alika Moquin - De nieuwste aan de lijst van mogelijke zaken, Moquin beheert nachtclubs in Las Vegas. Ze heeft geweigerd commentaar te leveren op de geruchten.