Thug Life: Charting Rihanna's verschillende tatoeages

 
Anonim

door Spencer Cain 7 jaar geleden

Mensen hebben een absurde fascinatie voor Rihanna 's tatoeages. (Perfect voorbeeld, iemand in onze eigen staf heeft een van hen in de nek geïnkt en krijgt er de hele tijd rare complimenten voor). Nou, gisteren nam ze haar Twitter om te pronken met haar nieuwste inkage - de woorden 'Thug Life' graaiden over haar knokkels als een eerbetoon aan wijlen Tupac Shakur .

Dit is een van de vele controversiële tatoeages die de zanger in de loop der jaren heeft gekregen. Toen ze een foto van een pistool over haar ribbenkast debuteerde, schrokken mensen in principe van de kaart en dachten dat het onverantwoordelijk was, vooral in het licht van haar hele Chris Brown- schandaal. Of je nu van de inkt houdt of niet, een ding is duidelijk: Rihanna is niet langer de lieve, onschuldige barbadse prinses die ze ooit was toen ze de hele tijd op de scène terechtkwam.

Hoe dan ook, ter ere van haar viering van "misdadigersleven" (oostkust, westkust - maak je keuze), klik door de galerij hierboven voor een terugblik op Rihanna's vele tats. We kunnen je verzekeren dat de lijst met de minuut groeit

.

Deze muzieknoten zouden de eerste rotzooi van Rihanna in de inktvijver zijn geweest.

Cameron Diaz geeft het ons tijdens Couture seizoen

Gepromoveerde verhalen