Deze lente trend is de volgende beste ding om geen broek te dragen

 
Anonim

door Cady Lang 3 jaar geleden

Het dragen van geen broek is waarschijnlijk het beste gevoel in de wereld, maar als dat gewoon niet gaat knippen (verdomde sociale decorum en zijn vervelende verwachtingen), is het misschien tijd om een ​​zinvol alternatief te vinden: hotpants.

Lang geassocieerd met derby-girls, pinup-modellen, ravers en ultra-glamour groupies uit de jaren 70, is een hot-pants niet altijd omarmd door de mode-elite. Op dezelfde manier kan de ultrahoge, superhoge gesneden short-shorts stijl een ontmoedigende look zijn om uit te trekken, vooral als je je zelfs een beetje schichtig voelt over het tonen van een teveel aan huid. Er is echter iets inherent cool aan de gewaagde proporties van de brutale hete broek - en degenen die genoeg chutzpah hebben om het te dragen.

Ontwerpers waren het absoluut eens met dit sentiment op de startbanen van 2016: we zagen Marc Jacobs lingerie-achtige satijnen tapbroek langs zijn burlesk getinte landingsbaan sturen (passend gehouden in het klassieke Ziegfeld Theatre in New York), terwijl Isabel Marant in Parijs strak zwart heet was broek in combinatie met een geribbelde trui en een metalen trenchcoat voor een opvallend chique effect.

Maar hoe draagt ​​een echt meisje een warme broek van de landingsbaan en buiten de disco? Spelen met verhoudingen is de sleutel. Combineer short-shorts met een lange jas, een conservatieve top of een dikke trui, à la Marant. Het toevoegen van hardere, androgyne elementen-een paar laarzen met lage hakken, een heren button-down, of een leren jack kan helpen om de openlijke sexiness van de broek in balans te brengen.

Als je nog wat meer inspo nodig hebt, hebben we dit voorjaar 10 manieren om een ​​paar warme broeken IRL te dragen.

Bella Hadid op Marc Jacobs SS16 en Lexi Boling op Isabel Marant SS1g. Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Koop de stijl: Valley of the Dolls