Dit Chicago Home bewijst waarom je moet versieren met verklarende stukken

 
Anonim

door Homepolish 3 jaar geleden

Met twee tienerdochters op het punt om naar school te gaan, besloten Kanwar en Avanti dat het eindelijk tijd was om de buitenwijken te verlaten en terug te keren naar Chicago's East Loop. Een financiële goeroe en een arts van een alt-medicijnpraktijk, ze kunnen gemakkelijk worden geclassificeerd als een 'machtspaar', maar als het erop aankwam hun ruimte kleiner te maken, voelden ze zich goed, machteloos.

Van 6.000 vierkante voet naar 4.000 gaan is een grote verandering. Zoals Kanwar zegt: "De gedachte aan wat meubels, kunst en decoratieve items om bij ons te houden en mee te nemen en wat te laten gaan leek een onmogelijke taak." We kennen het gevoel. Voordat ze uit hun oude huis verhuisden, hadden ze de huisapolish-ontwerper Jennifer Talbot op bezoek om een ​​idee te krijgen van hun ontspannen manier van leven.

Zoals beschreven door Jennifer, was het nieuwe huis "een witte doos met een gewone plattegrond en geen karakter." Toegegeven, het was een prachtig stuk onroerend goed, maar het ontbrak een gevoel van geschiedenis. En geschiedenis is waar deze familie over gaat. "We wilden heel graag onze Indiase culturele traditie en erfgoed integreren, " zegt Avanti.

Het voltooide huis is beslist modern, maar het combineert naadloos die elementen die essentieel zijn voor het gezin. Een gebedskast op maat, vignetten vol met schatten van hun reizen en originele kunstwerken komen allemaal samen om een ​​huis te maken dat alleen van hen zou kunnen zijn.

Klik door de galerij om de verbluffende ruimte te zien.

Geschreven door Matt Powell | Foto's door Dustin Halleck.

Homepolish is hét merk voor inspiratie voor thuis en op kantoor. Met prachtige foto's van alleen door Homepolish ontworpen projecten, een grappige en oneerbiedige stem en een onuitputtelijke bron van ontwerpideeën van hun getalenteerde ontwerpers, zijn de Homepolish Instagram en het online magazine de pijlers van originele, informatieve en creatieve inhoud.

Toen Kanwar, Avanti en hun twee tienerdochters vanuit de buitenwijken naar een herenhuis in de East Loop van Chicago verhuisden, riepen ze Jennifer Talbot van Homepolish in om hen te helpen hun cultureel erfgoed te overbruggen met hun affiniteit met modern design. De kunst was een geschenk van de moeder van de klant.

Foto: homepolish

Oorspronkelijk was de ruimte een "witte doos", ontworpen door een ontwikkelaar en volledig ontbreekt in persoonlijkheid. "We hebben ongeveer 90 procent van de ruimte veranderd, " merkt Jennifer op. Moderne meubels en invoer uit India, zoals het tapijt in de woonkamer, zorgden ervoor dat de familie zich er meteen thuis voelde.

Foto: homepolish

De gepolijste ijzeren en kristallen glazen kroonluchter schijnt een schijnwerper op de getufte doorsnede.

Foto: homepolish

De kamerhoge open haard die de hele dubbele woonkamer beslaat, was eigenlijk een door Jennifer gesuggereerd geheel. Het is de eerste keer dat ze een open haard toevoegt en het kan er niet beter uitzien!

Foto: homepolish

Allusies voor hun Indiase cultuur komen door details zoals kussens, kunstwerken en kleine snuisterijen. Je kunt zelfs zien dat een van de boeken India wordt genoemd .

Foto: homepolish

De keuken is prachtig in gestreept Calacatta-marmer.

Foto: homepolish

Een hanglamp uit de jaren 60 straalt licht op een ander schilderij van de moeder van de klant.

Foto: homepolish

De cassettes voor wandpanelen waren ook een toevoeging van Jennifer. "Het voegt een grote interesse en dimensie toe aan de gemeenschappelijke ruimtes, zonder een hoop kosten toe te voegen, " zegt ze.

Foto: homepolish

Naast de boeken en de erfstukken van de familie, vond Jennifer een paar uitstekende vondsten voor deze boekenplank. Kun je de Boy Scout-bugel bespioneren? Hoe zit het met de xylofoon?

Foto: homepolish

Een van de belangrijkste toevoegingen van Jennifer was een met metaal afgeschermde gebedskast. "Jennifer maakte ruimte voor onze prachtige kunstcollectie en creëerde ook een speciale ruimte om ons heilige boek te huisvesten en voor meditatie en gebed, " gutste het paar. "Voor dit alles zijn we echt en enorm dankbaar."

Foto: homepolish

Zelfs de bedsprei roept een Indiaas thema op.

Foto: homepolish

De boom is een originele Jennifer en we zijn er gek op! Ze maakt het ontwerpen zo eenvoudig: "Ik trok takken uit mijn plaatselijke bos, voegde twinkelende lichtjes toe en hing witte veren gehuld in gouddraad."

Foto: homepolish

In de bibliotheek wordt je misschien vergeven dat je rockt op de muziekinstrumenten die uit India zijn geïmporteerd.

Foto: homepolish

Geborstelde koperen tafellampen in de hoofdslaap schijnen enig licht op belangrijke religieuze stukken van het paar.

Foto: homepolish

Een van de favoriete kamers van Jennifer is de badkamer met een kamerhoge tegeltableau met ponsen en ponsen.

Foto: homepolish

Een kamer die geschikt is voor een prinses zou niet zijn afgewerkt zonder kwasten!

Foto: homepolish

Het is duidelijk dat dit meisje een goede smaak heeft. Aubrey Hepburn krijgt goedkeuring in ons boek.

Foto: homepolish

Vintage klokken worden ook geïmporteerd uit India.

Foto: homepolish

Een gids voor de beste oversized truien van de winter