Deze Drogisterij Concealer Brushes Are A Blemish's Best Friend

 
Anonim

door Sable Yong 3 jaar geleden

Er is echt niets erger dan dat een diva-pui onaangekondigd aankomt en een kamp op je zet als je het het minst vermoedt. Afgezien van het oppikken en prikkelen, is de enige andere optie om het te laten verdwijnen, het effectief te laten verdwijnen - op zijn minst visueel. Je hebt echt maar twee dingen nodig: concealer en een concealerpenseel.

Over het algemeen breng je concealer met je vingers op je gebied aan, maar doe je dit NIET op onvolkomenheden. Voor een goede reden - je hebt een puisten omdat bacteriën en dode huidcellen een rager in je poriën hebben gegooid en uitbarsten in een met pis gevulde nasleep. Het gebruik van je vingers kan mogelijk gewoon meer bacteriën uitnodigen voor het feest. Een (schone) concealerborstel is iets om te gebruiken. Als er ooit reden was om uw make-upborstels schoon te maken, is dit de dreiging van een ernstige infectie.

Concealerborstels zien er in het algemeen allemaal hetzelfde uit: vlak met een licht gewelfde rand en korte stevige haren, sommige iets kleiner of groter dan andere. De kleine zijn goede pin-point vlekbedekking en de grotere platte zijn geweldig voor onder-ogen verbergen. Kijk naar de borstels hierboven en zie hoe de koppen allemaal een beetje anders zijn. Het idee is dat je de gebogen tip gebruikt om de concealer op het terrein van een vlek te plaatsen, alle hoeken en gaatjes bedekt te krijgen en ook naadloos in de rest van je huid past. Aangezien dit favoriete wapen wordt gebruikt voor een behoorlijk gericht gebied, wil je het niet echt gaan gebruiken voor andere gebieden waar je mogelijk zit-veroorzakende bacteriën kunt verspreiden. Dat gezegd hebbende, moet u er zeker van zijn om het na elk gebruik schoon te maken.

In het ideale geval kan een concealer onder de ogen een beetje bleker zijn dan concealer in een teint (voor een ophelderend effect, natch). Het zou geen kwaad een concealerpenseel te hebben dat iets platter is dan dat het dik is voor je ogen, en een kleine meer puntige concealer borstel voor vlekken. Hoewel het een vies make-upwerk is, hoef je niet per se veel deeg te spenderen aan een goed concealerpenseel. Er zijn veel voordelen van betaalbare drogisterijmerken die u bij uw volgende loop te pakken kunt krijgen - pak gewoon een van deze hierboven!

(Van boven naar beneden: Sonia Kashuk, Elf, Boots No. 7, Real Techniques, Ecotools)