Er is een enorme wachtlijst om Fendi's $ 1.685 Karl Lagerfeld Bontcharme te kopen

 
Anonim

door Perrie Samotin 4 jaar geleden

Mode heeft af en toe aan zijn volgers gevraagd om wat extravagante dingen te doen. Of we het nu wel of niet goedkeuren, we accepteren het feit dat de meeste designertassen evenveel kosten als de huur van de maand, we begrijpen dat een rode zool een schoen veel meer begeerlijk kan maken, en we slaan niet in het oog wanneer we straatsterren zien poetsen voor fotografen in zaken als een badmat.

We moeten ons echter afvragen of Fendi's nieuwste "It" -accessoire - de Karlito, een pelsmassage die op Karl Lagerfeld lijkt en $ 1.685 kost - een echt doel dient, behalve om aan te geven hoeveel geld je eraan hebt uitgegeven. Het maakt duidelijk niet uit: er is een wachtlijst van meer dan 600 mensen.

De charme van 'Karlito' maakte zijn debuut tijdens Fendi's herfst 2014 start-en landingshow. (Imaxtree)

Volgens WWD is de charme - die bedoeld is om van je (vermoedelijk designer) handtas te bengelen - voorzien van zwarte mink zonnebril, een zilveren vossenlichaam en een plukje geitenbont, en heeft het enthousiaste shoppers opgetrokken sinds de wachtlijst vorige maand werd geopend

Voor het eerst zagen we de Karlito-charme vorig seizoen, toen model Cara Delevingne de baan van Fendi naar beneden voerde en poseerde voor Instagram-knipogen die de charme naast zijn gelijkenis vasthielden, Lagerfeld zelf.

Fendi lijkt de laatste tijd gericht te zijn op Sybarites van de hoogste orde, vorig jaar hebben we $ 700 vacht Buggie-charmes geïntroduceerd-schattige kleine monsters die ook aan je tas hangen-die snel uitverkocht waren en op iedereen werden gezien van Anna Dello Russo tot duidelijk geldrijke Fashion Bezoekers van de week, zoals hieronder.

Het it-accessoire van vorig jaar: Fendi's bontgargie van $ 700. (Foto: Jenny Norris)

Wat de charmes van Karlito betreft, de leveringen starten in september - net op tijd voor Fashion Week.

Zou je ooit bijna $ 2000 uitgeven aan een pels Fendi-bedel? Gewicht hieronder!