Taylor Swift werd bijna aangereden door een vogel die recht op haar vloog tijdens een concert

 
Anonim

door Jason Pham 4 maanden geleden

Foto: Samir Hussein / Redferns / Getty Images.

Door de jaren heen is Taylor Swift erin geslaagd vragen te ontwijken over haar relaties, geruchten over haar vriendschap met Karlie Kloss en kritiek op haar politieke onverschilligheid. Nu gebruikt de 28-jarige zanger haar heimelijkheid voor een nog grotere oorzaak: het vermijden van vogels.

Tijdens een concert in haar Reputation Stadium Tour op zaterdag, kwam Swift oog in oog te staan ​​met een onwelkom publiekslid nadat een snelle vogel recht op haar vloog en haar bijna in het gezicht sloeg. Een video van de uitvoering, die plaatsvond bij Swift's stop in John's Cardinal Stadium in Louisville, Kentucky, liet de zanger zien die op het toneel stuitte en de woorden 'Love Story' droeg wanneer een vogel van haar kant naar haar zweeft.

Na even te hebben gehurkt om te buigen en de vogel af te buigen, kan Swift worden gezien terwijl ze haar haar ophaalt en terugkeert naar popster-modus wanneer de vogel in de verte vliegt. Natuurlijk werd het moment gevangen door tientallen fans en geretweet met Swifties die de vogeldriftigheid van de zanger prezen.

MEER: 10 beroemde zangers die verrassingen kunnen veroorzaken tijdens de Taylor Swift-tour

Dat is echter niet de enige dierlijke interactie die Swift die nacht had. Terwijl hij door de menigte liep, zag Swift een puppy. Ze maakte meteen een afspraak met de hond, pakte hem op en gaf hem een ​​zoen terwijl hij haar gezicht zachtjes pootte. "Ik wou dat ik die hond was!" Een fan is schreeuwend te horen op de achtergrond.

MEER: Elke Shady Time dat Taylor Swift een beroemdheid in haar liedjes opsloot

Hond fluistert. Vogel ontwijken. Verwacht meer tweet-waardige ontmoetingen met dieren van de Reputatietour van Swift.