Taylor Swift kocht naar verluidt een huis voor een dakloze zwangere waaier

 
Anonim

door Jason Pham 11 maanden geleden

Foto: Getty Images

Taylor Swift staat erom bekend haar fans te verrassen met geschenken - vooral, op haar zelfbenoemde vakantie, Swiftmas - maar ze een huis te kopen? Dat moet beslist de taart pakken. Onlangs nam een ​​vrouw met de naam Stephanie de zojuist uitgegeven app The Swift Life van de 28-jarige zanger om een ​​verhaal te schrijven over een tijd dat Swift naar verluidt een huis voor haar kocht.

Het verhaal begon met Stephanie die vertelde over hoe ze dakloos was geworden nadat ze haar huis verloor vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen en haar partner Matthew verloor zijn baan. Om dingen moeilijker te maken, was ze zwanger. "Ik heb overweegt dit verhaal een tijdje te posten, " schreef Stephanie. 'Ik heb eindelijk besloten om je alles te vertellen wat Taylor deze nacht voor me heeft gedaan. Wat velen van jullie niet weten, is dat ik 8 maanden van mijn zwangerschap dakloos was. Lang verhaal kort onze eerste flat werd veroordeeld vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen en we verloren alles. Om toe te voegen aan de stress verloor Matthew in die tijd zijn baan. "

MEER: Fans zweren Ze zagen Katy Perry op de nieuwe muziekvideo van Taylor Swift

Bekijk dit bericht op Instagram

De Swift Life is wereldwijd gratis beschikbaar in de App Store. Zie je daar!

Een bericht gedeeld doorTaylor Swift (@taylorswift) ingeschakeld

Zonder dat ze het wist, stak Stephanie's moeder haar hand uit naar Swift voor een recent concert in Manchester, waar Stephanie aanwezig was. Na de show werd Stephanie, die al twaalf jaar fan is van Swift en de zangeres eerder heeft ontmoet, uitgenodigd achter de schermen, waar Swift haar medeleven betuigde en bood aan Stephanie haar ticket terug te betalen.

"Mijn moeder vertelde Taylor en vroeg haar gewoon om me speciaal te laten voelen tijdens haar show in Manchester, " schreef Stephanie. "Na de show bracht Taylor ons terug naar haar kleedkamer waar ze me vertelde: 'Stephanie, je bent al heel lang in mijn leven en je hebt me nooit om iets gevraagd. Je had je kunnen bereiken en ik zou je geholpen hebben. Maar dat deed je niet. Je bent mam vertelde me .. '

Maar in plaats van alleen haar ticket te betalen, hielp Swift Stephanie met het kopen van een huis en het kopen van alles wat ze nodig had voor haar nieuwe baby. "Ze vertelde me dat ze me die avond het geld voor mijn ticket wilde geven, " schreef ze. "Wat zij eigenlijk deed, was ons helpen bij het kopen van een huis en alles wat ik nodig had voor mijn baby. Ze vertelde me: 'Ik wil dat je kunt genieten van je kleine meid, je geen zorgen hoeft te maken over al dit spul.' "

Bekijk dit bericht op Instagram

New York JULLIE WAREN GEWELDIG !!!!!!!!!! Bedankt Z100, wat een nacht ✨✨✨ Foto credit: Kevin Mazur

Een bericht gedeeld doorTaylor Swift (@taylorswift) ingeschakeld

MEER: 25 Taylor Swift vakantiegeschenken te kopen voor je team dit seizoen

De fan beëindigde haar verhaal met een zoete noot aan Swift, bedankte haar voor het opheffen van haar toen ze op een van de laagste punten van haar leven was. "Die nacht gaf ze me haar hand en tilde me van de grond", schreef ze. 'Op dezelfde manier als ze twaalf jaar heeft gedaan. Ik houd voor altijd van haar. #SwiftStories #Taymoji #MySwiftStory "

Hoewel Swift niet heeft bevestigd of het verhaal waar is, zouden we het niet aan haar voorbij laten gaan, als je bedenkt hoe dicht haar fans zijn. Hoe dan ook, het verhaal is nog steeds een ontroerend verhaal over hoe een beroemdheid echt iemands leven kan veranderen. Lees het ontroerende verhaal in zijn geheel hieronder.