Taylor Swift past drie jaar overeenkomst met Keds toe

 
Anonim

door Liz Doupnik 6 jaar geleden

Taylor Swift zet haar gitaar, persoonlijke stijlevolutie en datingdrama op een laag pitje om zich op een nieuwe richting te concentreren: een partnerschap met Keds. De starlet heeft een driejarig contract getekend met het merk sneakers en ze werkt ook aan een limited-edition schoen die samenvalt met de release van haar nieuwe album, "Red", op 22 oktober.

Volgens WWD is het rode paar Keds beschikbaar op verschillende sites, waaronder keds.com, taylorswift.com, journeys.com en Nordstrom.com. Keds zal de volledige druk voortzetten, kom januari 2013 met een geïntegreerde campagne, inclusief een wedstrijd die een gesigneerde paar trappen weggeeft door de zangeres zelf.

Het partnerschap lijkt een mooie combinatie. Zowel Swift als Keds hebben een laagdrempelige, volledig Amerikaanse sfeer, en de prijs op de kick voelt goed - $ 50. Voor Taylor Swift-fans is het een goed idee: Keds zal exclusieve content rondom de starlet op zijn Facebook-pagina vrijgeven en 13 paar limited-edition-kicks weggeven (13 natuurlijk het favoriete nummer van Swift).