Verrassing! 40 beroemdheden die samen naar school gingen

 
Anonim

door Becca Endicott 5 jaar geleden

Heb je ooit bij jezelf gedacht: "Het lijkt erop dat Snoop Dogg en Cameron Diaz veel gemeenschappelijke geschiedenis en gedeelde levenservaringen hebben?" Nee? Nou, dan zou je misschien verbaasd zijn om te horen dat ze allebei naar dezelfde middelbare school gingen, Long Beach Polytechnic High School in Californië.

MEER: 30 beroemde paren beste vrienden van beroemdheden

Trouwens, beroemdheden die naar dezelfde middelbare school gaan, komen veel vaker voor dan je zou denken - er zijn nogal wat celebs die een vuile gym en lunches van mysterievlees deelden, voordat ze beroemd waren. Wat meer is, we hebben het niet alleen over middelbare scholen in Los Angeles! Deze middelbare schoolmates komen uit New Jersey, Boston, Georgia en meer.

Krijt tot talent dat talent verwekt, of misschien zit er gewoon iets in het water. Hoe je het ook snijdt, je zou de volgende keer dat je je afvraagt ​​wie het groot gaat maken van je school, nog twee keer moeten nadenken. Er is plaats voor meer dan een ster in je afstudeercursus!

Klik door de galerij om 40 sterren te zien die - verbaast! - samen naar de middelbare school gingen.

Nicole Kidman ging naar school met ...

Foto: Getty Images voor variatie

... Naomi Watts! De twee Aussie-actrices waren klasgenoten op de North Sydney Girls 'High School. Ze werden vrienden als tieners en zijn al tientallen jaren dicht bij elkaar, hoewel er nu geruchten zijn dat deze twee beroemde vrienden vechten omdat Nicole weigerde om in Naomi's "60 Minutes" -special te verschijnen. Mauw.

Foto: Venturelli / Getty Images voor BVLGARI

Cameron Diaz was slechts een jaar achter ...

Foto: Andreas Rentz / Getty Images

... de artiest die voorheen Snoop Dogg heette (It's Snoop Lion now, guys.) Het was niet verwonderlijk dat toen Diaz herinneringen ophaalde aan de rapper op 'Lopez Tonight', ze eraan herinnerde: 'Hij was een jaar ouder dan ik ... Ik herinner het me hij was erg lang en mager, hij droeg veel paardenstaarten en ik ben er vrij zeker van dat ik wiet van hem heb gekocht. ' Toen Snoop een paar maanden later op de show verscheen, grapte hij dat hij 'misschien wat van die witte meisjeswiet heeft verkocht'.

Foto: Jordan Naylor / Getty Images voor SXSW

Toen Neil Patrick Harris Doogie Howser speelde, MD, zat hij op de middelbare school met een andere toekomstige ster ...

Foto: Monica Schipper / Getty Images

... 90's heartthrob Freddie Prinze Jr. liep dezelfde hallen als NPH! Hij was drie jaar achter de ster "How I Met Your Mother" op La Cueva High School in New Mexico.

Foto: Gravin / Getty Images van Jemal

Vroeger maakte ze 'de Rachel' beroemd op 'Vrienden', Jennifer Aniston was op school met ...

Foto: Jag Gundu / Getty Images

... Chaz Bono ! Voordat Chaz overging en begon te leven als een man, was hij Cher's dochter Kuisheid. Chastity en Aniston waren vriendjes op de High School of Performing Arts in NYC. Er is zelfs een foto van hen terug toen ze er allebei totaal anders uitzagen.

Foto: Valerie Macon / Getty Images

De liefdesbrief van Zach Braff aan New Jersey, de film 'Garden State' uit 2004, is mogelijk gemodelleerd naar zijn eigen middelbare schooltijd met ...

Foto: Walter McBride / Getty Images

... Grammy-winnende solo-artiest en Fugees-zangeres Lauryn Hill. De twee talenten waren samen op school op Columbia High School in Maplewood, New Jersey. In een interview uit 2006 liet Braff nonchalant dat zelfs ging naar zijn bar mitswa! "Er was een spel met de naam Coke en Pepsi, " zei hij. "Je zou een partner hebben en een persoon was Coca-Cola en de andere Pepsi." Afhankelijk van wat de DJ zou schreeuwen, moest je rennen en op die persoon schoot en Lauryn was mijn Coca-Cola en Pepsi-partner. "

Foto: Kevin Mazur / Getty Images voor CBGB

In haar dagen voorafgaand aan het vasten, ging Lady Gaga, geboren Stefani Germanotta, naar de katholieke school met niemand minder dan ...

Foto: Theo Wargo / Getty Images

... hotel erfgename Nicky Hilton. De meisjes waren klasgenoten in het klooster van het heilig hart in New York City. Parijs was een paar jaar later en Gaga herinnert zich dat de Hilton-zussen waren: "Heel mooi en heel schoon. Heel, heel schoon ... Het is indrukwekkend om altijd perfect te zijn, deze meisjes."

Foto: Jamie McCarthy / Getty Images

Harvard-afstudeerder BJ Novak heeft het Ivy League-succes gedeeld: 'Het kantoor en een middelbare school met dit collega-talent ...

Foto: Frazer Harrison / Getty Images

... Brown alum John Krasinski ! Krasinski en Novak bezochten samen de Newton South High School buiten Boston, lang voordat de twee grappige mannen succes vonden op 'The Office'. Ze zaten zelfs in hetzelfde Little League-team! In een interview in 2005 voor The Boston Globe grapte Krasinski: "Er is een grote eik in de Newton Center park speeltuin die legendarisch is omdat slechts een paar mensen het hebben geraakt met een honkbal van de thuisplaat en BJ Novak is een van hen." Ondertussen onthoudt Novak dat,
"[Krasinski] was populair en slim, en als hij een meisje leuk vond, vroeg hij het haar gewoon door. Ik was ondertussen thuis bij mijn lokale tv-leden en zei dat ze meer sitcoms moesten uitzenden."

Foto: Getty Images

Verbazingwekkend genoeg is dit niet de enige overlap in het secundair onderwijs tussen de cast van 'The Office'. Ed Helms, ook een van de sterren van de "Hangover" -films, was klasgenoten met ...

Foto: David Livingston / Getty Images

... Brian Baumgartner, die je waarschijnlijk kent als Kevin. De twee acteurs gingen naar The Westminster School in Georgia en, in een Reddit AMA, merkt Helms op dat Baumgartner "NIETS is zoals Kevin, en een slimme, hilarische, nuchtere kerel is" En een raar goede golfer. "

Foto: David Livingston / Getty Images

Voor haar break-out rol als Angela Chase in "My So-Called Life, " Claire Danes was klasgenoten met toekomstige mede-ster ...

Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty Images

... Morena Baccarin. De sterren (en on-set romantische rivalen op de hit Showtime-serie "Homeland") waren middelbare school klasgenoten samen op de NYC Lab School voor Collaborative Studies.

Foto: Donato Sardella / Getty Images voor John Varvatos

Deze is een doozy. Wat doen Britse zangvogels Jessie J ...

Foto: Dave J Hogan / Getty Images

... Leona Lewis ...

Foto: Astrid Stawiarz / Getty Images

... en Adele hebben gemeen? Ze zijn allemaal begonnen als studenten aan de BRIT School in Londen! Niet verrassend, het is een school voor podiumkunsten.

Foto: WPA-pool / Getty-afbeeldingen

Oké, de kans is groot dat je kunt raden welke mede-beroemdste naar de middelbare school ging met Matt Damon ...

Foto: Julien M. Hekimian / Getty Images

... Het is natuurlijk Ben Affleck ! Deze twee filmsterren speelden samen in Cambridge Rindge en Latin in Massachusetts voordat ze uiteindelijk hun krachten bundelden om 'Good Will Hunting' te creëren en bonafide supersterren te worden in het proces.

Foto: David Livingston / Getty Images

De late rapper Notorious BIG was op school met een andere grote naam in de hiphop ...

Afbeelding via Wikimedia Commons

... Jay Z! Jay Z en Biggie zijn beiden begonnen aan Brooklyn's George Westinghouse Carrière en Technische Educatieve Middelbare School. Dit was duidelijk een getalenteerde studentenorganisatie; Busta Rhymes ging er ook heen.

Foto: Kevin Mazur / Getty Images voor DirecTV

Dit is een andere gimme. Al sinds de middelbare school is de 'meisjes'-maker Lena Dunham strak geweest met ...

Foto: Jamie McCarthy / Getty Images

... actrice en kunstenaar Jemima Kirke . De twee waren samen op St. Ann's School in New York City, en Dunham wierp Kirke in haar eerste lange speelfilmproject, "Tiny Furniture", in 2010. Kirke nam eigenlijk alleen oorspronkelijk deel aan "Girls" als een gunst voor haar tijd vriend; Kirke is getrouwd met twee kinderen en identificeert zich eerst als kunstenaar. Misschien nog meer verrassend is hun andere klasgenoot uit St. Ann's ...

Foto: Mike Windle / Getty Images

... Paz de la Huerta. De actrice en het model waren tot voor kort regelmatig op 'Boardwalk Empire'. Sindsdien is ze ontslagen, hoogstwaarschijnlijk vanwege haar wilde privéleven, dat een verscheidenheid aan dronken capriolen omvat en beweert dat ze een orgasme van Elvis 'geest ontving. We gokken dat ze het feestvarken was op de middelbare school.

Foto: Jerod Harris / Getty Images

Over Lena Dunham gesproken, haar vriend Jack Antonoff, de lead-gitarist van de band Fun., Was op de middelbare school alweer in de buurt van een andere, inmiddels beroemde dame ...

Foto: Vivien Killilea / Getty Images voor MTV

... Scarlett Johansson ! Terug toen ze beiden studenten waren aan de professionele kinderschool in NYC, Antonoff en Johansson waren een serieus item. Ze dateren twee jaar en er is fotografisch bewijs om het te bewijzen.

Foto: Dave J Hogan / Getty Images voor Westfield

Ondertussen heeft een andere voormalige beau van ScarJo ook een middelbare school gedeeld met een toekomstige collega. In dit geval hebben we het over Josh Hartnett, die in de klas zat met ...

Foto: Waytao Shing / Getty Images voor SXSW

... Rachael Leigh Cook, de lieveling van de jaren 90, vooral bekend door haar hoofdrol in 'She's All That', met Freddie Prinze Jr. (Hollywood is duidelijk een heel kleine wereld.) Cook en Hartnett waren beiden aanwezig op South High School in Minneapolis, Minnesota, en ging zelfs door naar Costar in de notoir slechte film "Blow Dry" uit 2001, samen met Alan Rickman en Natasha Richardson .

Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty Images voor Entertainment per week

Toen de leidende dame van Will Smith, Jada Pinkett Smith, gewoon een getalenteerde tiener was, ging ze naar de Baltimore School of the Arts in Maryland, samen met haar goede vriend ...

Foto: Venturelli / Getty Images

Leden van de Hollywood-royalty hebben de neiging om bij elkaar te blijven, zelfs als ze nog kinderen zijn. Toen Kate Hudson op Crossroads High School in Santa Monica was, was ze ook bevriend met ...

Foto: Jason Merritt / Getty Images

... haar toekomstige celebrity-bestie, Liv Tyler. Beide meisjes zijn entertainmentlegaten (Hudson is de dochter van Goldie Hawn en Bill Hudson, terwijl Tyler het nageslacht is van Steven Tyler van Aerosmith), dus misschien is het logisch dat ze zich naar elkaar toe aangetrokken voelen. Tyler en Hudson waren ook klasgenoten van Cash Warren en Baron Davis, dus duidelijk was Crossroads een populaire schoolkeuze voor toekomstige sterren.

Foto: Neilson Barnard / Getty Images

Santa Monica is zeker de plek om te zijn als je beroemd wilt worden. Naast Crossroads bevindt zich in de chique LA-wijk ook de Santa Monica High School, waar een groot aantal beroemdheden, waaronder Rob Lowe ...

Foto: Robin Marchant / Getty Images

... Charlie Sheen ...

Foto: Jason Merritt / Getty Images

... Sean Penn ...

Foto: Jason Kempin / Getty Images

... en Robert Downey Jr. Whew. Het blijkt dat vrijwel elke John Hughes-film zijn wortels heeft in Santa Monica High, de geboorteplaats van het Brat-pakket. Deze vier waren allemaal op school binnen een paar jaar na elkaar, en waren een hechte groep vrienden, volgens de memoires van Rob Lowe: 'Stories I Only Tell My Friends'. Van de vier, hebben Lowe en Penn allebei een diploma behaald, viel Downey Jr. af en Sheen, niet verwonderlijk, werd een paar weken voordat hij afstudeerde, eruit geschopt. Hun publiek bestond ook uit Sheen's broer Emilio Estevez en Holly Robinson uit de originele '21 Jump Street'.

Foto: Mark Davis / KCA2014 / Getty Images

Streetstyle van Coachella