Gespot: kleurrijke jassen op scores van stijlbloggers

 
Anonim

door Liz Doupnik 6 jaar geleden

Dit seizoen kriebelen we om dingen op te fleuren en wat benodigde kleur in onze monochrome kasten te brengen. Met kleuren als goudsbloem, bordeaux en bosgroen die onze aandacht vragen, gaan we allemaal over ideeën om deze tonen op te nemen in herfstbovenkleding.

Daarop gingen we naar onze geliefde blogosfeer om te zien hoe stijlvolle dames rockende gekleurde jassen zijn. We kwamen erachter dat de meeste pop-of-colour jassen droegen over meer neutrale - en vaak retro-geïnspireerde - looks.

Lees verder om te zien wie dit seizoen zichzelf in kleur bedekt!

Blogs van dit najaar, stijl, houden van kleurrijke jassen om hun kleding op te vrolijken. Lees verder om te zien hoe ze dit must-have item in hun outfits stoppen.

De in Zwitserland wonende blogger Kristina van Kayture speelt op pastelkleuren voor koelere temperaturen met haar roze vacht.

Carrie van WishWishWish loopt langs de geheugenstrook in haar retro-geïnspireerde outfit, compleet met een boterkleurige jas.

Sonia of Runway Hippie heeft een gebrand oranje jack.

Aimee of Song of Style compenseert haar witte denim met een chique maar casual bordeauxrode jas.

Pruim en bordeauxrood zijn absoluut twee van de meest populaire kleuren van het seizoen. Hier ziet Carolina of Fashion Squad er helemaal chic uit met haar Proenza Schouler-tas en wijnkleurige jas.

Het meesterbrein van de Glamourai, Kelly Framel, ziet er schattig uit in haar mosterdkleurige jas - we houden van het eenvoudige kraagdetail!

We vinden het leuk om te zien hoe een varsity-jas zowel flirterig als vrouwelijk kan zijn op het blog van Ebba Zingmark.

De contrasterende luipaardprint op Bonnie's bosgroene jas viel meteen op haar blog, Flashes of Style.

We houden van het bourgondische leer van Chriselle zoals te zien op haar blog de Chriselle Factor.

Ga vet of ga naar huis! Darya van CabLook gaat ervoor met haar goudsbloemen jasje en metallic kokerrok.

Wat ik nu wil: Fall Must-Haves van Fashion Designer Rebecca Minkoff