The Spice Girls en Backstreet Boys staan ​​op het punt om je dromen uit de jaren 90 waar te maken

 
Anonim

door Jasmine Garnsworthy

801 aandelen

3 jaar geleden

Foto: Getty Images

Laat je innerlijke tiener uit de jaren 90 ontsnappen, want de geruchten gaan op: de Spice Girls en Backstreet Boys praten over een gezamenlijke tournee. Laat de pure awesomeness van dat nieuws maar even inzinken.

In een interview met Rolling Stone zei zangeres (en voormalig Backstreet Boys-bandlid), AJ McLean, dat de bands de afgelopen 18 maanden in gesprek waren geweest, wat zou verklaren waarom de geruchten over een gezamenlijke tournee het afgelopen jaar zijn opgedoken.

"De Spice Girls-tour is dit idee al anderhalf jaar lang tegengekomen, en het is iets waar we het nog steeds over hebben, " zei hij.

Stel je een concert voor met back-to-back klassieke nummers als 'Wannabe' en 'As Long As You As You Love Me'. Als deze tour plaatsvindt, weet je dat we de eerste zullen zijn voor tickets.

Dit is niet de eerste keer dat de Backstreet Boys hebben geprobeerd de band nieuw leven in te blazen: in 2011 begon de groep met New Kids on the Block in een coheadlined concerttournee. Op dit moment genereert Nick Carter een aantal serieuze buzz als deelnemer aan Dancing with the Stars.