Spa zonder de splurge

 
Anonim

door Rachel Hayes 7 jaar geleden

Foto: Getty Images

Stel je dit voor: je glijdt in warme lakens op een verwarmde massagetafel, wordt van top tot teen geëxfolieerd met een huidverzachtende olijfolie scrub, dan gevouwen in een aromatische body wrap en dommelt gedurende twintig minuten. Nadat je zachtjes bent gewekt door de vriendelijkste therapeut, schuif je van de tafel in een warme douche op een steenworp afstand, om vervolgens terug te kruipen in schone lakens voor een Zweedse massage van 50 minuten. Na twee uur volledig luxe verwennerij, moet je in principe van de tafel worden geschraapt en terug naar de kleedkamer worden gedragen.

Dat is wat u kunt verwachten als u zich aanmeldt voor de Stress Smelter Body Treatment bij Elizabeth Arden Red Door van NYC. Het is een van de meest decadente spa-behandelingen die ik onlangs heb gehad en doet denken aan hoeveel van een mentale vakantie en fysieke verjonging een spa-uitspatting kan zijn. Dus waarom doen we dit niet de hele tijd? Omdat het duur is! De Stress Smelter is $ 250, dat is genoeg om de stress terug te brengen als je een krap budget hebt.

5 Superfoods voor een mooie huid

Maar nu, dankzij de spa-junkies in Spa Week, kun je diezelfde $ 250-behandeling boeken voor slechts $ 50 vanaf nu tot 22 april. Het is een koopje dat je niet kunt verslaan, en met geweldige deals als deze is het geen verrassing dat Spa Week elk seizoen weer populairder wordt. Sterker nog, deze keer doen meer dan 800 landelijke spa's mee en bieden ze enkele van hun beste en duurste spa-behandelingen voor slechts $ 50. Dus als je op zoek bent naar een kleine spa-uitspatting van jezelf, is dit nu je moment om je over te geven zonder je schuldig te voelen over de kosten.

Eén laatste ding voor al je spa-junkies. Bekijk deze Wellness Gone Wild- video gemaakt door de onverschrokken Spa Week-redacteur, Michelle Joni Lapidos, voor wat inspiratie over welke soorten behandelingen-van klassiekers zoals massages en gezichtsbehandelingen tot meer avontuurlijke bontbikinis en -koliekjes - waarvoor je je wilt aanmelden.