De huid en make-upproducten die vrouwen tot de laatste druppel daadwerkelijk gebruiken

 
Anonim

door Nikki Brown 1 week geleden

Foto: ImaxTree. Ontwerp: Allison Kahler / STYLECASTER.

Er zijn veel manieren om schoonheidsproducten te vinden die je vaker dan één keer gebruikt. Soms is het een kwestie van vallen en opstaan, onvermoeibaar geld uitgeven (en mogelijk verspillen) om erachter te komen wat wel en wat niet werkt. Voor sommige mensen heeft het een high-profile mede-teken nodig van een schoonheidsexpert of celeb op de 'Gram.

Er is ook de zeldzame gelegenheid dat je een ongelofelijke dupe of getuigenis tegenkomt die begraven ligt in een willekeurige Reddit-thread (onze persoonlijke favoriet). Maar vaker wel dan niet ontdekken we onze beproefde edelstenen door middel van aanbevelingen van onze vriendinnen. Zij zijn degenen die ons een volledige analyse van de voor- en nadelen kunnen geven en ons kunnen vertellen of ze echt denken dat het ook voor ons zal werken. Kortom: dit zijn de vertrouwde reviews die u zonder chaser krijgt en daarvoor zijn we dankbaar.

MEER: 20 Under- $ 20 Beauty Oils voor uw meest gehydrateerde, gezond uitziende huid

Voor degenen die nog nooit de eerste hebben meegemaakt, hebben we het beenwerk voor u gedaan en een hele reeks productaanbevelingen ontvangen van vrouwen die verschillende huidtonen, -soorten en -problemen hebben. Het is gegarandeerd dat je ten minste één ding ziet dat het proberen waard is.