Huidverzorgingsbevelen: Do's & Dont's to Glowing Skin

 
Anonim

door Molly Carroll 5 jaar geleden

Als het op onze huid aankomt, willen we allemaal die stralende teint waardoor het lijkt alsof we van nature van binnenuit gloeien. Dus om te streven naar die teint, kopen we product na product, hopen en bidden dat dit deze keer zal werken. Onnodig te zeggen dat het product gewoon niet altijd doet wat we ervan dromen.

Om u te helpen op uw reis naar een frisse, stralende huid, ontdekten we dat het niet gaat om de producten die u op uw gezicht legt, maar vooral om wat u in uw lichaam stopt. Lees verder voor onze do's en don'ts om de stralende huid te bereiken waar we allemaal naar hebben verlangd.

Drink water: het drinken van veel water zal helpen de gifstoffen uit je lichaam te spoelen en je huid zacht en gehydrateerd te houden.

Rook niet: we weten allemaal dat roken slecht voor je is, maar samen met de overvloed aan gezondheidskwesties die je door roken ontvangt, beperkt het ook de bloedtoevoer naar en van de huid en veroorzaakt het voortijdige veroudering.

Krijg uw dagelijkse dosis Vitamine E: Vitamine E heeft eindeloze gezondheidsvoordelen en is te vinden in voedingsmiddelen zoals amandelen, avocado en vis. Vitamine E verbetert het herstel- en weefselherstelproces van je lichaam, vertraagt ​​cellulaire veroudering en voorkomt de vorming van rimpels.

Drink niet te veel alcohol: alcohol verhoogt het waterverlies uit het lichaam, resulterend in een doffe, vochtarme huid.

Scrubben : minimaal één keer per week scrubben helpt de laag dode huidcellen op het huidoppervlak te verwijderen, waardoor een zachte, gloeiende huid eronder zichtbaar wordt.

Vergeet niet om je make-up voor het slapengaan te verwijderen: het slapen in je make-up zal niet alleen je poriën verstoppen, maar ook je huid vroegtijdig verouderen.

Oefening: bewegen verbetert de circulatie van uw lichaam en brengt zuurstof en voedingsstoffen naar de huid. Dit resulteert in een jongere, steviger uitziende teint!

Drink geen cafeïne: cafeïne verhoogt de eliminatie van vitamines en mineralen uit het lichaam. Dus probeer je cafeïne-inname op twee kopjes per dag te houden.

Draag elke dag zonnebrandcrème: als u een SPF met een hoge factor gebruikt, blijft uw huid er jong uitzien en helpt u zonnevlekken te voorkomen voor een heldere, egale teint.

Slaap niet te verliezen: niet genoeg slaap krijgen is nooit goed, maar als het je huid er dof, moe en gezwollen uitziet

.

het is verschrikkelijk! Zorg dus dat je die noodzakelijke 8 uur dames krijgt voor een heldere, frisse huid.

Afbeelding via Istock