The Simple Girl's Guide to Super Cute Halloween Hair

 
Anonim

door Michelle Grossman 4 jaar geleden

Hoewel Halloween vrijwel de enige keer is dat het acceptabel is om een ​​groen gezicht, blauw haar en zwarte lippen tegelijk te laten klinken, betekent dat niet noodzakelijk dat we dat over de top moeten zijn. Zoals het gezegde luidt, is soms minder echt meer, dus wees niet bang om dingen op 31 oktober eenvoudig te houden, als dat je het meest comfortabel maakt. Als je niet met een full-on kostuum wilt gaan, maar liever een paar kattenoren op wilt zetten en het een dag wilt noemen, zeg je gewoon dat je tenminste moet zorgen dat het schattige kattenoren zijn.

Accessoires zijn de perfecte manier om een ​​beetje pizzaz aan elke look toe te voegen, vooral als ze in je haar zitten. Dus toen we de meest eenvoudige, maar stijlvolle manier wilden vinden om ons haar dit Halloween extra pit te geven, is het geen verrassing dat we ons tot Etsy hebben gewend en nog betere resultaten hebben gevonden dan we hadden gehoopt. We hebben de beste accessoires verzameld die je zeker super schattig halloween-haar zullen geven, zonder problemen, dus bekijk ze hieronder - maar wees eerst gewaarschuwd: het kiezen van slechts één voor je kostuum is misschien wel de moeilijkste beslissing die je moet nemen maak vandaag.

Hoofddoek van Halloween, $ 8, Etsy.com

Deze hoofddoek is de perfecte manier om je Halloweengeest te tonen terwijl je dingen eenvoudig houdt. Oranje en zwart geruit laken dat met een strik op de bovenkant van je hoofd was gebonden, zag er nog nooit zo schattig uit.

Gouden kristallen hoofdband met kat oren, $ 17.30, Etsy.com

Als fuzzy cat ears niet echt jouw ding zijn, geen zorgen - want wie houdt er niet van sommige kristallen? Deze schattige hoofdband laat je eruit zien als de meest vrouwelijke feline ooit.

Spinnenhoofdband, $ 17, 50, Etsy.com

Als het zo koud is als je deze Halloween bent, dan is dit de hoofdband voor jou. Niet alleen is dit stuk volledig geschikt voor de vakantie, maar het is ook volledig praktisch, omdat het je oren en hoofd lekker warm zal houden - want hoe oud je ook bent, we houden allemaal van trick or treat.

Vleugel Gothic hoofdband, $ 49, 99, Etsy.com

Laat deze vleermuisvleugel-hoofdband dit Halloween vertellen. Kleed je helemaal in het zwart en laat dit het perfecte eenvoudige en chique statement zijn!

Lavendel Rose schedel hoofdband, $ 36, Etsy.com

Girly en gruwelijk, deze roze / schedel hoofdband biedt je het beste van beide werelden. Als je voor Halloween op zoek bent naar edgy glam, gooi je dit gewoon over je hoofd van geplaagde krullen!

Blood Splatter Wire Headband, $ 10, Etsy.com

Dit is de ultieme toevoeging aan elke updo. Rock deze hoofdband voor Halloween en je zult het spel doden - je zult zelfs de bloedspatten hebben om het te bewijzen.

Halloween Glitter Hearts Halo hoofdband, $ 19, Etsy.com

Als je wilt bewijzen hoeveel je echt van Halloween houdt, is deze hoofdband de manier om het te doen. Glitter en harten? Ja graag. Noem jezelf gewoon Halloween's Cupido en je bent klaar om te gaan.