Side Bun Hairstyles: 5 ziet er uit als DIY

 
Anonim

door Augusta Falletta 5 jaar geleden

Of je nu op zoek bent naar prom hairstyles of je bent gewoon op zoek naar een manier om je haar te stylen als je de shampoo een paar dagen niet hebt opgepikt, maar weinig opties zijn beter dan side-hair-haarstijlen. Veelzijdig, eenvoudig en altijd prachtig, iedereen heeft een paar goede zijbroodjes nodig in hun arsenaal. Hieronder staan ​​vijf van onze favoriete stijlen die je helemaal thuis kunt doen.

Voor dit kapsel, deel je haar aan de zijkant, trek dan de lengtes in een paardenstaart in de nek van je nek aan de kant tegenover je. Vlecht het haar met een traditionele driestrengige vlecht en wikkel vervolgens de vlecht om zichzelf in een knot en zet vast met bobby-pinnen.

Een meer romantische look, pak je root-liftingpoeder om wat volume voor deze stijl te maken. Zodra je wortelpoeder of droge shampoo overal op je haar hebt aangebracht voor het lichaam, trek je voorzichtig de bovenste laag van je haar naar achteren en zet je vast met bobby-pinnen. Begin vervolgens met het vastzetten van de lengtes van je haar in een zijbroodje, waarbij je telkens twee centimeter secties per keer pakt, totdat al het haar van je nek af is. Spritz met een beetje haarlak voor hold.

Perfect voor dagen dat je haar op de tweede (of derde) dag rockt, dit rommelige zijbroodje is zo gemakkelijk en grunge chic. Trek je haar in een lage knot aan de zijkant van je nek, en begin het er gehavend uit te laten zien door voorzichtig willekeurige stukjes er gewoon een beetje uit te trekken. Laat een of twee stukjes helemaal vrij van het broodje.

Een side-bun die bijna smeekt om naar een formele gebeurtenis te gaan, deze stijl is zo verfijnd. Deel je haar opzij en knijp het neer met haarlak, verzamel dan je haar in een zij paardenstaart in de nek van je nek. Beginnen met het oprollen van de paardenstaart in zichzelf en eronder, vastzetten zodra je een volledige cirkel hebt gemaakt met de vorm van je haar. Als uw haar langer is, wikkel dan de uiteinden van de paardenstaart rond de bovenkant van de basis van de paardenstaart en druk er vervolgens onder.

MEER: Formele kapsels: 10 zoekt naar elke gelegenheid

Deze stijl gaat meer over de voorkant van je haar dan over het knotje, en het is ideaal voor dames met een pony. Laat de voorste delen van je haar naar beneden, draai de lengtes in een knotje naar de zijkant van je hoofd en speld om het bolletje dicht bij je hoofd te houden. Krul de voorste haarstukken met een breed vat krultang en veeg vervolgens voorzichtig je vingers door om de krul te verbreken en spritz wat droge shampoo voor extra textuur.

Afbeeldingen via Imaxtree