Bekijk de Fierce Unretouched Photos van Tess Holliday, Fashion's First Size 22 Model

 
Anonim

door Jasmine Garnsworthy

49 aandelen

4 jaar geleden

Foto: Torrid

Grootte 22 schoonheid Tess Holliday is een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. De 5'5 "Instagram-koningin met vlammende rode lokken werd de grootste vrouw die dit jaar werd gecontracteerd bij een belangrijk modelbouwbedrijf, dat ze snel in een contract veranderde met het merk Plus-size, Torrid

Torrid heeft zojuist een eerste blik op het voorjaarslookboek met Holliday uitgebracht, waardoor we een inside (lees: niet teruggeroepen) blik op de fotoshoot hebben - en slechts één blik op deze Photoshop-vrije foto's bewijst dat Holliday verdomd woest is voor de camera .

Foto: Torrid

Een deal sluiten met Torrid is eigenlijk gewoon de kers op de taart voor Holliday, die jarenlang online is met het promoten van body positiviteit onder haar eigen sociale mediacampagne; #effyourbeautystandards. De beweging werd aangespoord nadat ze jarenlang traumatisch pestgedrag op school had doorstaan, en is precies hoe het klinkt: een opgetrokken middelvinger naar conventionele schoonheidsidealen, met dank aan een bochtig model.

Foto: Torrid

"De maatschappij probeert ons in een doos te stoppen en ons te vertellen hoe we ons op een bepaalde manier kunnen en kunnen voelen vanwege hun grootte, " legde Holliday uit. "Ik ben er vast van overtuigd dat iedereen zich moet kleden hoe hij zich wil kleden, en rocken wat hij wil rocken. Het is een deel van de reden waarom ik mijn #effyourbeautystandards-beweging ben begonnen - het gaat er echt om dat je jezelf bent. "

Foto: Torrid