Sarah Jessica Parker is het nieuwe gezicht van Jordache Jeans

 
Anonim

door Sara Spruch-Feiner 3 jaar geleden

Foto: WENN

Ze zijn verre van Manolos, maar Sarah Jessica Parker is officieel het nieuwe gezicht van Jordache. Ja, die Jordache. Als je denkt dat het een ietwat vreemde match is, citeert het merk SJP's "benaderbaarheid" (hun woord, gestolen door ons), niet haar vermogen om te wankelen in 7-inch stiletto's die haar de perfecte pasvorm maakten voor de denim-campagne.

Hoewel het label momenteel wordt verkocht bij Wal-Mart (en begint rond de $ 16), heeft deze week ook een hogere divisie gelanceerd, genaamd The Jordache Look, die zijn eerste intrede in de e-commerce-ruimte markeerde. En - tenzij u denkt dat de collectie uitsluitend retrospectief is - bevat het ook nieuwere stijlen in vierweg elastische stoffen in wasbeurten, variërend van diepe indigo tot met zuur gewassen kleding.

Voor het geval je te jong bent om te onthouden, was Jordache jeans in feite het J-merk van de late jaren 1970 en de jaren 80, wat betekent dat vrijwel elke vrouw een paar had. En terwijl ze in 2008 een comeback maakten en in 2012 weer wat pers kregen (met Heidi Klum als leider van de campagne), zal de huidige iteratie terugkeren naar de originele high-rise, straight-leg cuts en rigide denim-alle dingen die komen precies overeen met de huidige obsessie van de mode uit de jaren 70.

Parker zal voor beide collecties modeleren en de campagne, gemaakt door Michael Thompson, zal overal zijn, van print tot sociale media. Hoewel het misschien moeilijk voor te stellen is dat SJP bij Walmart winkelt, ziet ze er fantastisch uit in de nieuwe campagne? Abso-f * cking-wel een rol.