Runway Inspired Nails: 6 van onze favoriete trends voor lente '11

 
Anonim

door Rachel Adler 8 jaar geleden

Hoewel we amper de New York Fashion Week hebben overleefd (en we praten amper ) en we nog steeds vrij langzaam van alle back-to-back shows en beperkt voedsel bewegen, moeten we toegeven dat we een beetje geobsedeerd zijn met wat we zagen de afgelopen week (en een half). Van de make-up tot het haar, alle trends wezen op de lente, hoewel de herfst net is aangebroken.

Het enige dat we wilden dat we nu konden dragen (naast alle geweldige kledingstukken die op de startbaan zijn gespot) zijn de Poolse kleuren. Van lichtere kleuren tot ingewikkelde ontwerpen. Als we alleen maar aan de mogelijkheden denken, willen we het werk verlaten en nu naar de salon voor een mani / pedi. Lees verder voor een aantal nieuwe ideeën om naar uw dichtstbijzijnde spa te brengen.

Bleek geel


Dennis Basso SS 2011, foto: imaxtree.com

Dennis Basso completeerde zijn elegante jurken en feestjurken met een prachtige baby geel voor de nagels, waardoor ze kort en niet te fel waren. De pastelkleur schreeuwt zeker de lente, maar de gedempte kleur is perfect voor degenen die nog steeds bang zijn voor vette kleurpoppetjes. (Probeer Illamasqua in blow, $ 14, bij Sephora)

Oranje


DKNY SS 2011, foto: imaxtree.com

Oranje is misschien wel de grootste kleur van de lente, want we hebben het overal van schoenen tot handtassen kunnen zien. DKNY koos ervoor om hun uiterlijk af te maken door spijkers te schilderen met een heldere oranje gloed. We houden van alles en alles dat helder en kleurrijk is, dus we zijn er allemaal bij. (Probeer One of A Kind van Essie, $ 8, in Ulta)

Asfalt grijs


3.1 Phillip Lim SS 2011, foto: imaxtree.com

Gray is nu al een paar seizoenen in de trend en met termen zoals 'greige' die in het spel kwam, vroegen we ons af of de donkerdere grijzen hun laatste spijkerbedden hadden gezien. Maar laag en zie, CND bracht een betongrijs naar 3.1 Phillip Lim voor het lenteseizoen, en plaatste het met een gouden glinsteringseffect. (Probeer Misbehaving Meesteres van Barielle, $ 6, in Ulta )

Sheer Iridescent


Marc Jacobs SS 2011, foto: imaxtree.com

Veel ontwerpers spelen graag op een veilige manier (en houden alle ogen op de kleding) tijdens shows, waarbij ze kiezen voor een "natuurlijke" look op de nagels. In plaats van alleen een heldere jas te kiezen, zagen we parelwitte, iriserende kleuren op shows als Derek Lam en Marc Jacobs, en we houden van de lichtere kant van de dingen. (Probeer OPI in Kyoto Pearl, $ 8, op Drugstore.com)

Samenwerkingsverbanden met ontwerpers


Jason Wu SS 2011, foto: imaxtree.com

Jason Wu koos ervoor om de lakens uit te proberen, letterlijk, door samen te werken met CND's Jan Arnold voor een Colour & Effect-collectie die de rode ossenbloem "Veronica" bevat die in zijn show wordt tentoongesteld, evenals neutrale kleuren en effecten. (Probeer Sephora door OPI in Personal Shopper, $ 9, bij Sephora)

Creative Manis


Betsey Johnson SS 2011, foto: imaxtree.com

Samen met Betsey's "Ride Me" kettingen en blauwe fluitjes stak iets anders haar loopbaanbeurs uit. De nagels hadden een neonpop op hun franse manicure, waarbij gelaagde kleuren aan de tips werden toegevoegd. We hebben nu genoeg opties bij het mengen van onze manis, maar kiezen tussen een halve maan en een gelaagde Franse manicure is een beslissing die we misschien niet kunnen maken. (Probeer Tarina Tarantino in Meteor Night en Starchild, $ 12 per stuk, bij Sephora)