Rita Ora heeft net de Edgiest Canadese smoking gedragen die we ooit hebben gezien

 
Anonim

door Lindsey Lanquist 2 weken geleden

Foto: David M. Benett / Dave Benett / Getty Images voor Louis Vuitton.

In de afgelopen jaren heeft denim-op-denim de wereld van fashion-faux-pas verlaten en is het iets van een trend geworden. Tegenwoordig is het mixen en matchen van je denim niet langer ongecompliceerd, het wordt zelfs geaccepteerd en aangemoedigd . En het dragen van een straight-up Canadese smoking-denim gelaagd over denim in precies dezelfde schaduw-is ronduit edgy.

Het was echt slechts een kwestie van tijd voordat stijlster Rita Ora haar stempel drukte op de trend. En tijdens het weekend deed ze precies dat.

Ricky Vigil / GC-afbeeldingen.

MEER: Priyanka Chopra gepaarde cargo broek met cowboylaarzen - en op de een of andere manier werkte het

Op vrijdag stapte Ora met kop-tot-teen-denim Londen in. In het bijzonder heeft een boxy-denimblouse een van haar schouders en bijpassende jeans met rechte pijp terloops gedrapeerd.

Denim-op-denim is een statement op zich, maar trouw aan de vorm heeft Ora daar niet opgehouden. Ze legde zich op tonnen dikke gouden ketting met kettingen, gleed in witte punthoge hakken en droeg een donzige witte en aqua-tas (die meer op een bontstola leek dan een handtas, maar ach, als hij banden heeft, kun je hem dragen).

Om haar status als ster van risicovolle stijl verder te versterken, sloeg Ora haar ogen in de lucht met een grimmig wit vloeibaar voering en trok haar haar terug in een stuk gerafelde chignon.

David M. Benett / Dave Benett / Getty Images voor Louis Vuitton.

MEER: deze alles-behalve-gemiddelde denim-jassen zullen je kledingkast met koud weer van stroom voorzien

Hoewel we tegenwoordig weten dat denim-op-denim het ding is, was het voor ons moeilijk om ons een echt chique, edgy manier voor te stellen om de trend aan te pakken. De uitdrukking "Canadese smoking" roept nog steeds beelden van vaders op in de jaren negentig - in het bijzonder onze vaders in de jaren negentig. En geen aanstoot aan hen, maar onze papa-beren zijn meestal niet de stijlsterren die we ons herinneren wanneer we ons 's morgens aankleden.

Maar Rita Ora, nou, ze deed het verdomde ding . Ze nam de Canadese smoking en maakte die van haar - en bood de rest van ons een voorbeeld om de volgende keer te volgen dat we overwegen onze jeans te combineren met nog meer jeans.

Niet alle helden dragen capes. In dit geval dragen ze Canadese smoking.