Rihanna Wears Mesh Romper Ontworpen door haar kostuumontwerper Adam Selman

 
Anonim

door Meghan Blalock 5 jaar geleden

Afbeeldingen via Instagram.com/badgalriri

Het meest recente album van Rihanna heet "Unapologetic", en dat is zeker hoe ze tegenwoordig leeft, vooral als het gaat om haar persoonlijke stijl. Tijdens de laatste etappe van haar Europese tournee, verven ze niet alleen haar haar grijs, ze stapte gisteren ook in Londen uit met een volledig doorzichtige, geheel witte mesh-romper met heel weinig eronder.

De outfit is het werk van RiRi's klantontwerper, Adam Selman, die StyleCaster vertelde om met de stijlvolle ster te werken: "Ze weet welke stoffen ze leuk vindt en niet, en ze heeft specifieke ideeën voor wat ze wil doen. Ik zorg ervoor dat de technische aspecten worden doorzien. Ze is bijzonder bijzonder in fittingen. 'Neem dit in een centimeter en verplaats dit een centimeter, ' zegt ze. Als je het niet doet, weet ze het! "

Dus wat Rihanna nu leuk vindt, is blijkbaar heel veel huid. Ze noemde deze outfit haar 'geheime wapen' op Instagram, en we moeten zeggen, we houden van deze look; en als we RiRi's rockin 'bod hadden, zouden we zoiets elke dag willen dragen .

MEER RIHANNA DEZE MANIER:
RiRi komt tot laat in de avond na het feesten de hele nacht door
Bekijk: Rihanna Hits Grabby Fan With Microphone
Rihanna lanceert Instagram-aanval bij journalist