Rihanna Rocks-tas met marihuana-thema voor avondje uit met Katy Perry

 
Anonim

door Spencer Cain 5 jaar geleden

Foto via Getty

Ze zeggen dat je accessoires veel zeggen over wie je bent - en Rihanna heeft dit kennelijk ter harte genomen.

Na een kort uitstapje naar haar thuisland Barbados om familie en vrienden te zien, ging ze naar Miami voor een reis van één nacht om de verjaardag van haar tourstylistes Yusef WIlliams te vieren. En nu is ze in de Big Apple, waar ze gisteravond herenigd werd met haar mede-superster-vriendin Katy Perry .

Het is duidelijk dat de 25-jarige starlet niet bang is om te pronken met de huid, maar relatief bedekt was met een gescheurde spijkerbroek en een T-shirt met "FAME" geëtst over de voorkant. Haar koppeling deed echter al het gepraat. De exotische lederen tas was versierd met een enorm groen marihuanablad, dat RiRi met trots op de vlaag van paparazzi photogs flitste.

Op dit moment weet iedereen dat ze dol is op de illegale drugs en herhaaldelijk haar mening heeft gegeven over legalisatie. Ze herhaalt ook vaak dat ze geen rolmodel wil zijn en wil niet dat een van haar jonge fans in haar voetsporen treden.

Dat gezegd hebbende, we zijn er zeker van dat ze genoeg flair zal krijgen voor de gewaagde koppeling, maar we zijn er ook zeker van dat zodra het merk is onthuld, het sneller zal verkopen dan Cronuts.

Wat denk je van RiRi's pro-pots statement? Te veel of juist genoeg?

MEER OVER STYLECASTER:
Miley Cyrus kopieert Rihanna en publiceert foto's na een wilde Chanel-koopavontuur
Instagram Insanity: 15 van Rihanna's meest provocerende foto's
Rihanna's 10 beste verschijningen op andere volksliedjes